כנ"ל. הייתה לי תלמידה שגם הייתה עולה הרבה על השולחן, קמה, מסתובבת, ואפילו נכנסה לפח פעם...מאד תלוי בסיטואציה.
לפעמים הפתרון המיידי הוא להגיב, ולפעמים הפתרון המיידי הוא להתעלם.
לטווח ארוך, תמיד צריך לנסות להבין (לבד או בעזרת אנשי מקצוע) על מה זה יושב ולפתור את שורש הבעיה.
הבעיה שהיא סוחפת ילדות אחרות ואני אומרת לה בצורה ברורה תרדי מהשולחן והיא לא יורדת רק אחרי 4/5 פעמים שאני מתעקשת היא יורדתכנ"ל. הייתה לי תלמידה שגם הייתה עולה הרבה על השולחן, קמה, מסתובבת, ואפילו נכנסה לפח פעם...
אם היא "סתם" מחפשת תשומת לב כשהיא עושה את זה- עדיף להתעלם ולפתור את שורש הבעיה בנפרד
אבל אם היא מנסה את הגבולות שלך- את צריכה להראות לה אותם.
ואף פעם לא לצעוק או לשדר חוסר אונים בשום צורה.
בהצלחה ומבטיחה חל שמהילדות האלה יש הכי הרבה סיפוק בסוף!
יואו מכירה את זה...הבעיה שהיא סוחפת ילדות אחרות ואני אומרת לה בצורה ברורה תרדי מהשולחן והיא לא יורדת רק אחרי 4/5 פעמים שאני מתעקשת היא יורדת
הרעיון הוא שצריך ליצור מצב שאת מעירה לכל האחרות, ולה לא.הבעיה שהיא סוחפת ילדות אחרות ואני אומרת לה בצורה ברורה תרדי מהשולחן והיא לא יורדת רק אחרי 4/5 פעמים שאני מתעקשת היא יורדת
יש לה קשיים לימודיים או חברתיים חוץ מזה?גיל 7
לדעתי אין לה מספיק יחס ותשומת לב בבית
לאיש לה קשיים לימודיים או חברתיים חוץ מזה?
אז כנראה זה פשוט חיפוש תשומת לב כמו שאמרת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים