כללי איך אתם ממיינים את מאגרי התמונות שלכם?

• הוסף לסימניות
יש לי המון תמונות וקליפארטים שאני מעוניין לקטלג ולתייג.
איך עושים זאת בצורה הכי מהירה?
באיזו תוכנה אתם ממליצים להשתמש?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה, אך טרם זכיתי לתשובה...

• הוסף לסימניות
שאלה טובה.....:)
אם יהיה לך רעיון טוב תעדכן אותנו.....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עד היום האפשרות היחידה הידועה לי מיון רגיל, של תקיות ע"פ נושאים
אפשר אולי למיין כמו התוכנה של הציורים של יוני, ליצור קובץ בכתבן עם שם התמונה, וכל מילות המפתח שלה, ואח"כ לוחצים על חפש: (ctrl+f) מקלידים מילת חיפוש, מגיעים לשורה בה יש את המילה, הרצויה, ורואים איזה תמונה יש בה את מילת המפתח הרצויה.

• הוסף לסימניות
שרה100, יש תוכנות רבות שנותנות אפשרות של תיוג לתמונות, לא צריך לעשות את זה בכתבן

• הוסף לסימניות
נו אברהם, בכיף, תן שמות....
ואולי אפיךו קישורים...

• הוסף לסימניות
אני מחפש משהו כזה נוח...

למשתמשי פוטושופ יש את ברידג'
יש תוכנה שנקראת ACDsee אבל אני חושב שהיא יקרה
ויש עוד שאני רוצה לדעת עליהם ולכן פתחתי את האשכול הזה

• הוסף לסימניות
אני שם את הכל מסודר בתיקיות ותת תיקיות של שנים/אירועים/עבודות וכו'.. על הארד דיסק ותאמין לי שיש לי למעלה מ15.000 תמונות ואני יודע איפה כל אחת!!

תנסה ותראה כמה שזה פשוט

• הוסף לסימניות
לכל נושא ותחום יש לי תיקיה נפרדת, וכולן תחת הכותרת "תמונות שהתחלתי לסדר". את התמונות שאני לא מספיקה לסדר, אני מכניסה לספריה נפרדת וכל פעם כשיש לי זמן, אני ממיינת. כשאני צריכה תמונה, אני יודעת פחות או יותר איפה לחפש ואם זה לא שם, אני מחפשת בספריה שעוד לא תייקתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה