ניסן עציוני
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
הבית כבר נקי לפסח, כל הלכלוכים העקשניים כבר מזמן ירדו, ונפלאות הסנט מוריץ והסנו פורטה כבר הותירו את רישומם על כל באי הבית, למעט פינה אחת קטנה וחבויה, הנינג'ה גריל, כל השיטות, מלח לימון, לימון שלם באפיה, מיץ לימון ועוד שפע רעיונות ושום דבר לא עובד כדי להסיר את הלכלוכים העקשניים שבחלק העליון של המכשיר, על פי הנחיות החברה אין להשתמש בחומרים חריפים, וגם כשחטאתי וניקתי עם סנט מוריץ מהול במים התוצאה לא היתה משביעת רצון.
כל השיטוטים שלי בגוגל ובפרוג לא הובילו למסקנה ברורה, ואני עומד ותוהה האם יתכן שזה מעין הסכם סודי בכל בתי ישראל, על פינה אחת שנשארת מלוכלכת ופשוט לא מדברים עליה, או שפשוט אף אחד לא מצא פתרון אז מי יכתוב על זה.
בקיצור, אם הצלחתם למצוא פתרון לצרה המלוכלכת הזו, אשמח ממש שתשתפו פה לרווחת הפרט והכלל
כל השיטוטים שלי בגוגל ובפרוג לא הובילו למסקנה ברורה, ואני עומד ותוהה האם יתכן שזה מעין הסכם סודי בכל בתי ישראל, על פינה אחת שנשארת מלוכלכת ופשוט לא מדברים עליה, או שפשוט אף אחד לא מצא פתרון אז מי יכתוב על זה.
בקיצור, אם הצלחתם למצוא פתרון לצרה המלוכלכת הזו, אשמח ממש שתשתפו פה לרווחת הפרט והכלל
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //