כללי איך אתם מסדרים את הקבצים במחשב שלכם?

• הוסף לסימניות
לפי מה הולכות התקיות של החומרים?

תקיה לוקטור ותקיה לאימיג' ובתוכן נושאים נושאים?
תקיית וקטור> *אוהל *בית *גמל...... וכו'...
תקיית אימיג'>*אוהל *בית *גמל...... וכו'...

או תקיות של נושאים ובתוך כל אחת יש תקיית וקטור ותקיית אימיג'?
אוהל> *וקטור *אימיג'
בית> *וקטור *אימיג'

או שאתם בכלל לא מחלקים לוקטור ואימיג' כי מי צריך לחלק כשיש ברידג'?
תקיות *אוהל *בית *גמל...... וכו'... - בלי תקיות משנה בפנים.

ובכלל איך מסדרים הכי נח ונגיש שיהיה אפשר למצוא כל דבר במקסימום קלות ובמינימום זמן?

יש לי בלאגן עצום בחומרים ואין לי מושג איך להשתלט עליו.....

אודה לכל תשובה וטיפ שהוא.

• הוסף לסימניות
גרפיקה - חומרי גלם - א
ב
ג וכו'
פרויקטים- לקוחות
פרטי וכו'

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ד ה;749040:
גרפיקה - חומרי גלם - א
ב
ג וכו'
פרויקטים- לקוחות
פרטי וכו'

בהצלחה!

כן, זה ברור לי.

השאלה היתה בעיקר על איך אתם מסדרים את חומרי הגלם בצורה טובה ונגישה

• הוסף לסימניות
לפי קטגוריות כמו:
אוהל
בית
גמל וכו'
כשיש תקיות נפרדות לוקטור ולפיקסל
מקווה שאני מובנת

• הוסף לסימניות
אצלי כל החומרים מסודרים לפי הנושא.
יש לי תיקיה של חומרים שעוד לא הספקתי לסדר.
ויש תיקיה של חומרים מסודרים, ושם זה מתחלק לפי נושאי החומר - אוכל, אולמות, איפור, אלמנטים, באנרים, בדים, בובות וכולי....

• הוסף לסימניות
גינגית אולי את יכולה להראות את העץ של החלוקה שלך? ומה את עושה עם דברים שקשורים ל2 דברים? שמה פעמיים? למשל תמונת ביה"ס יש שולחן יש לוח יש כסא?

• הוסף לסימניות
גינגית אולי את יכולה להראות את העץ של החלוקה שלך? ומה את עושה עם דברים שקשורים ל2 דברים? שמה פעמיים? למשל תמונת ביה"ס יש שולחן יש לוח יש כסא?

• הוסף לסימניות
אני עושה חלוקה כמו באופציה הראשונה שהעלית (תיקיות וקטור ואימג' ובתוך כל אחת מהן קטגוריות).
רק שאצלי הקטגוריות יותר כלליות.
למשל: "ציוד לבית ספר" ואז אני מכניסה שם כל דבר שהוא החל מעיפרון וכלה בלוח.
יש לי קטגוריית "בבית" ששם יש רהיטים, בגדים, וכל מיני פיצ'פקס שיש בבית (מסרק ותכשיטים לדוגמא) - כל תת נושא בתוך תיקייה נפרדת.
קטגוריות "רקעים", "מסגרות", "עיטורים", "אייקונים" וכדו'.
מקווה שעזרתי.

• הוסף לסימניות
אין כל כך מה להראות. תמונות שיכולות לבוא לשני מקומות אני שמה באחד, כי שולחן תמיד יכנס לריהוט, גם אם זה שולחן בי"ס, ולוח מסתמא יכנס או לבי"ס או לשונות. בקטגוריה של שונות, אני שמה כל תמונה שאין לה שייכות מוגדרת.

אם בכל זאת תרצי לראות את העץ, שלחי לי אימייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
:rolleyes:
:eek::eek::eek:

מלחיץ ממש כשאני חושבת כמה זמן לוקח לארגן הכל
ולא שעד עכשיו הכל היה מבולגן בתקיה אחת. היה סדר וחלוקה לתקיות אבל באופן לא הכי פרקטי ומוצלח אז צריך לסדר הכל מחדש. :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה