דרוש מידע איך אתם משמיעים מוזיקה בבית?

• הוסף לסימניות
אז איך אתם משמיעים מוזיקה בבית?
מהמחשב? MP3?
אנחנו חושבים לקנות משהו כמו MP3 שיש בו אפשרות להכניס בו USB שיש בו המון שירים.

נשמח לשמוע מכם את חוות דעתכם

• הוסף לסימניות
אבל איך אתם רואים איזה שיר אתם בוחרים?
יש שם מסך?
ברמקול לא, אין בכלל כניסה לאונקי (אולי בדגמים אחרים יש)
אז כמו שכתב @מאן דאמר.. יש מסך בנגן/מחשב/סמארטפון
איזה נגן יש לכם? אפשר דגם בבקשה?
אני משתמש כבר כמה שנים בגלסבה. אמנם קטן אבל אחד הטובים בשוק

• הוסף לסימניות
ברמקול לא, אין בכלל כניסה לאונקי (אולי בדגמים אחרים יש)
אז כמו שכתב @מאן דאמר.. יש מסך בנגן/מחשב/סמארטפון

אני משתמש כבר כמה שנים בגלסבה. אמנם קטן אבל אחד הטובים בשוק
זה לכאורה זה:
קראתי את כל ההסבר. אני לשאול, זה גם מתחבר לרמקול, בוקסה?

• הוסף לסימניות
לנו יש sonos חברה מעולה עם איכות מושלמת יש לנו 2 בבית וזאת תוכנה מיוחדת רק לזה
אומנם יקר אבל מחזיק מעמד שניםם

• הוסף לסימניות
אנחנו פשוט מחפשים בגוגל את השיר שרוצים ושומעים דרך המחשב
אבל לפעמים השיר נחסם יש לי חסימה אז לא עדיף פשוט להעביר לאונקי?
בדיוק אני גם רציתי לקנות משהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה