לעבעדיקייט
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לא חשוב לי העברית. יותר חשוב לי שיזהה כיתוב בעברית, ולא יכתוב לי במקום: אשא עינים אל ההרים - םירהה לאהםיניע אשאבהצלחה! (אם חשוב לך העברית, בדקת אם יש שם?)
לא חשוב לי העברית. יותר חשוב לי שיזהה כיתוב בעברית, ולא יכתוב לי במקום: אשא עינים אל ההרים - םירהה לאהםיניע אשאבהצלחה! (אם חשוב לך העברית, בדקת אם יש שם?)
הפירוש השיר נחסם? איך נחסם?אבל לפעמים השיר נחסם יש לי חסימה אז לא עדיף פשוט להעביר לאונקי?
בדיוק אני גם רציתי לקנות משהו
אז זה בטוח לא בעיהלא חשוב לי העברית. יותר חשוב לי שיזהה כיתוב בעברית, ולא יכתוב לי במקום: אשא עינים אל ההרים - םירהה לאהםיניע אשא
אם מחפשים שיר באינטרנט ויש הגנה של נטפרי/אתרוג/נתיב/רימון וכומה הפירוש השיר נחסם? איך נחסם?
הלוואי...קופצת על האשכול:
לנו יש רמקול (לא נייד) עם כל החיבורים - usb, aux, כרטיס של מצלמה וכו. תלינו גבוה (ככה המוזיקה מתפזרת יותר טוב) ומתחברים רק עם הבלוטוס.
רק מפריע לנו שאין אפשרות בכלל להכניס דיסקים.
קיים מכשיר כדוגמת ווקמן שאפשר להכניס אליו דיסק והוא יתחבר לרמקול על AUX או בלוטוס?
דיסקמן?קיים מכשיר כדוגמת ווקמן שאפשר להכניס אליו דיסק והוא יתחבר לרמקול על AUX או בלוטוס?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים