איך אתם מתכוננים לשלג בירושלים?

• הוסף לסימניות
אולי סוף סוף נראה אותו בשבת ראשון
יש לכם טיפים ועצות להנאה מושלמת?

• הוסף לסימניות
כדאי להגיע לשבת לירושלים, או שיש סיכון שנתקע גם בראשון?

• הוסף לסימניות
כרגע מדברים גם על הערמות של השלג
אבל, מנסיון שווה לבוא ולראות (במידה ובאמת ירד), היופי בשבת שלא נוסעים מכוניות ואין מי שיקלקל את היופי הלבן
וביום ראשון נהנה מהחופש והבובות.

וכמו שאומרים כולם-

חלומות נעימים...

יעל

• הוסף לסימניות
רק אני שונאת שלג...?

• הוסף לסימניות
אכן רק את שונאת... כי אצלינו שלג זה יום של חופש....

רק שיגיע כבר....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara770;723481:

רק שיגיע כבר....

אז מה זה שווה אם זה יורד בשבת??;)

• הוסף לסימניות
סוג של באסה..:eek:. עד שיורד יורד בחופש...
אבל לפחות ראשון יהיה חופש - כך אומרים...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
ייערם או לא ייערם השלג בסוף השבוע בירושלים? טובי החזאים מביטים במודלים ומנסים למצוא תשובה לשאלה. בחברת "מטאו-טק" חוזים שהשלג ייערם, ואילו בשירות המטאורולוגי בבית דגן צופים שהשלג יירד מעורב בגשם, ולכן לא ייערם. בתווך, מתווכחים החזאים החובבים.

• הוסף לסימניות
בינתיים התחזיות שראיתי מדברות נעות בין "ייתכן שלג" לבין "שלג מעורב בגשם" כשבתווך יש את "שלג מידי פעם". קשה להאמין שלאור התחזית הזו ייערם שלג, ועוד כזה שיגרום לחופשה ביום ראשון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יאיר;723450:
כרגע מדברים גם על הערמות של השלג
אבל, מנסיון שווה לבוא ולראות (במידה ובאמת ירד), היופי בשבת שלא נוסעים מכוניות ואין מי שיקלקל את היופי הלבן
וביום ראשון נהנה מהחופש והבובות.

יעל
מילא, הילדים שיהנו מהחופש, אבל אני לא רוצה להסתכן בלא להגיע לעבודה. (מחוץ לירושלים לומדים כרגיל.)

• הוסף לסימניות
מי שרוצה משלוח שלג, מוזמן להשאיר לי את כתובתו. ומס' כרטיס אשראי למשלוח מהיר בUPS

כמה שיירצו יותר שלג, יעזור לי יותר.
כך יתאפשר לי להגיע לבית הכנסת תוך 7 דק' במקום 10.

:)

• הוסף לסימניות

רק שיגיע כבר....
זה אחת הסיבות שאני שונאת..
מה עושים יום שלם בבית סגור עם כל הקש'קיידא..?
בחוץ כפור, מחליפים גרביים כל 5 ד'.. הילדים חוזרים קפואים, מנוזלים..
הכל רטוב ונוזל ומלוכלך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;724210:
זה אחת הסיבות שאני שונאת..
מה עושים יום שלם בבית סגור עם כל הקש'קיידא..?
בחוץ כפור, מחליפים גרביים כל 5 ד'.. הילדים חוזרים קפואים, מנוזלים..
הכל רטוב ונוזל ומלוכלך...
הלואי עלינו בבני ברק שלג...
ילדים בבית? איזה כייף סוף סוף יש זמן איכות איתם..נהנים איתם משחקים משתוללים מכינים עוגיות מסתכלים בחלון ומרגישים בבית...

• הוסף לסימניות
אף פעם לא כדאי להאמין לחזאים כי כל שנה אומרים שירד שלג ולא יורד, ובטוח שביום ראשון יש לימודים....
לא כדאי לצפות לכלום.....כבר היה הרבה אכזבות.....

• הוסף לסימניות
אצלנו במשרד אמרו שירד שמש מעורב בגשם :(:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה