דרוש מידע איך אתם נוהגים לצוד את תשומת ליבם של השווער או החמות?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
סתם עניין שמדי פעם עולה לי.

אני נעה בין תקרא רגע לאמא שלך לבין שיעול ועד ל'סליחה אפשר את הקולה' ואז ללכוד מהר את ההזדמנות ולפנות. לא נחשב.
'אמא' אי אפשר מבחינתי. בעיני מי שלא קורא מיד אמא או האמא לא יכול אחרי שנים פתאום לאמץ לעצמו אמא חורגת.

בקיצור אשמח ל'עיצות'

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
איך מזכירים את בן/בת הזוג בפני החתן/הכלה? 'אמא מחפשת אותך'? 'ציפי ספרה לי שקבלת מילוי מקום 3 חודשים'?
אם הבעל קורה לאשתו בשם- ברור שלהזכיר גם כן בשם...
אישה תמיד קוראת לבעלה בשם ולכן להזכיר בשם...

לגבי איך לקרוא לחמות- אני קוראת "שויגער", אז נכון בפעמים הראשונות לא היה נעים וזהו, התרגלנו!

• הוסף לסימניות
לחמותי קוראים "תגידי" :LOL:
"תגידי, מה בסוף קנית לחתונה...?"

יש לי גיסות שקוראות לה אמא, אני קצת מסתבכת עם זה
אבל כשאין לי ברירה ממש, וכל נסיונותי עולים בתוהו (או כשאני משוחחת עם חמי וצריכה לכנות את חמותי - איך בדיוק אקרא לה?), אני נאלצת בהסמקות גדולות לקרוא לה אמא.
לא יודעת, זה לא עובר לי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה