כללי איך אתם עובדים????

• הוסף לסימניות
אני עיצבתי גרפיקה על קרטון לקחתי את הסרטוט שנתנו לי ועבדתי עליו
מה שקרה העבודה יצאה קטנה מאד ביחס לגדלים שרשומים
אני פעם ראשונה עושה כזו עבודה
דברתי עם גרפיקאית שאמרה לי שתמיד שמקבלים סרטוט בונים אותו מחדש לפי הגודל הרשום לא עובדים עליו האם גם אתם עושים כך ??
אני לא יודעת מה לעשות מהאני אומרת לדפוס אני שאלתי אותם זה הסרטוט לעבוד עליו והם אמרו כן אני לא מבינה מה קורה בבקשה את עזרתכם

• הוסף לסימניות
לא הבנתי
נתנו לך שרטוט עם מידות? עשית לםי המידות שהיו כתובות שם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;464009:
לא הבנתי
נתנו לך שרטוט עם מידות? עשית לםי המידות שהיו כתובות שם?
נתנו לי סרטוט עם מידות כתובות עליו ועבדתי על הסרטוט עצמו
לא ציירתי מחדש

• הוסף לסימניות
אז כנראה השרטוט לא היה במידות הנכונות.
בשביל זה כותבים מידות, את אמורה לבנות את השרטוט לפי המידות.
ככה זה,לומדים מהנסיון.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון על הסרטוט יש מספרים אך בלי לכתוב איזה מידה ס"מ מ"מ וכד'
דבר שני כל סרטוט שאתה מקבל אתה בונה אותו מחדש זה לא כמו סרטוט של דיסק שאתה עובד ישירות עלי?

• הוסף לסימניות
הדיסק מגיע לפי המידות הנכונות, כי כל הדיסקים בעולם זהים.
שרטוט לא תמיד. יכול להיות שלא חשבת שצריך לבדוק...
מקוה שאין הפסד רציני.

• הוסף לסימניות
תבדקי את הקובץ שעבדת עליו אם המידות נכונות.
ואז תדעי אם הבעיה בקובץ או בדפוס (קורה לפעמים ואם הבעיה בהם הם צריכים להדפיס שו"פ.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;464110:
תבדקי את הקובץ שעבדת עליו אם המידות נכונות.
ואז תדעי אם הבעיה בקובץ או בדפוס (קורה לפעמים ואם הבעיה בהם הם צריכים להדפיס שו"פ.)
העבודה עדין לא הודפסה אני רואה שזה קטן הפונטים מאד קטנים כי לא היה מקום רק גודל 6 נכנס
הסרטוט רשום כן בגדלים נכונים אך הסרטוט עצמו קטן

• הוסף לסימניות
אז פשוט תגדילי הכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;464257:
אז פשוט תגדילי הכל.
זה עבודה מורכבת ואני לא יכולה לאחד הכל ולמתוח או להגדיל כי אמרו לי שזה לא יצא טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה