UI איך אתם עושים test על אתר רספונסיפי/ אפליקציה.

• הוסף לסימניות
לי רק מפריע דבר קטן - למה האתר לא מאובטח? זה לא נראה טוב.
אוטוטו האתר יורד, בסוף החודש, לא לבנות עליו..
לגבי המאובטח, כל עוד שלא מעבירים שם פרטים אישיים ותשלומים אין מה לדאוג

• הוסף לסימניות
באתר לא מאובטח - כל התעבורה גלויה לכל האקר מתחיל.
בעיני זה חסרון עצום.

במיוחד שלאחרונה ראיתי בעיניים מה האקר מסוגל לעשות (לא אצלי ב"ה)
לא הייתי מגישה לו מידע על מגש של כסף.

באינטרנט - כל מידע שלא מוגן הוא סכנה.

• הוסף לסימניות
באתר לא מאובטח - כל התעבורה גלויה לכל האקר מתחיל.
בעיני זה חסרון עצום.

במיוחד שלאחרונה ראיתי בעיניים מה האקר מסוגל לעשות (לא אצלי ב"ה)
לא הייתי מגישה לו מידע על מגש של כסף.

באינטרנט - כל מידע שלא מוגן הוא סכנה.
אם כך כל האינטרנט הוא סכנה אחת גדולה

• הוסף לסימניות
אם השתמשתי יש איך למחוק את המידע?
אין בדיוק מה למחוק , זה לינק שאת שמה ובודקת איך האתר נראה , את לא מוסרת קודים סיסמאות או פרטי אשראי
לא ממש הבנתי על מה הבהלה.. אני לא זזה בלי האתר הזה

• הוסף לסימניות
דרך אגב בcss אפשר לעשות כמה נקודות שבירה שרוצים (נקודות שבירה זה אומר שאפשר להתאים את האלמנט לגודלי מסך שונים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה