איך אתם שולחים דוגמאות עבודה ללקוחות

• הוסף לסימניות
רציתי להתייעץ, איך אתם שולחים דוגמאות עבודה ללקוחות, אם הקבצים שוקלים הרבה וכדו'

בעידן האינטרנטי הייתי מעלה ליוטיוב וכדו'
אבל הבעיה מתחילה כשקהל היעד שלי והאנשים שאני בד"כ נתקלת, הם כאלה שיש להם אינטרנט, אך הם ברובם חסומים לכל האתרים הללו.

אז מה כדאי, לשלוח בג'מבו מייל וכאלה ולחכות שעות עד שהוא יסכים להעלות, לקנות מנוי?
כדאי לי לפנות לבניית אתר לשם כך, או שבקושי יראו את הסרטים שהעליתי?
בקיצור... איך אתם שולחים דוגמאות, ומה הייתם מציעים לי. תודה

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, את לא אמורה לשלוח דוגמאות, הלקוח אמור להגיע אליך, ואם תרצי באמת, זה גם יצליח לך (בסייעתא דשמיא, כמובן!)
דבר שני, אם את חייבת לשלוח, פשוט תחתכי קטעים רלוונטים (אין צורך לשלוח קליפים ודומיהם באורכם המלא). וגם תורידי את האיכות וכך תרוויחי שני דברים:
א. אפחד לא יוכל לעשות בזה שום שימוש (ואם את מאד רוצה אז תכתבי פה ושם את המילה דוגמה בע-נ-ק).
ב. אם קליפ מסויים יעניין את הלקוח, הוא יבוא עד אליך בשביל לראות אותו ב- FULL HD :)
הצלחות

• הוסף לסימניות
את יכולה לשלוח דיסק בדואר, בול אחד ולמחרת העבודה אצל הלקוח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הפקות על;681470:
את יכולה לשלוח דיסק בדואר, בול אחד ולמחרת העבודה אצל הלקוח

זה רעיון ננסה אצלך :)
אבל תסכימי איתי,
א. שהתקדמנו מאז הבול והמעטפה, ללקוחות מסוימים זה משדר לפעמים מעט פרימיטיביות
ב. לפעמים צריך עבודות דחופות שעד שהדיסק יגיע. אז...

• הוסף לסימניות
קיימת אפשרות מדהימה של יצוא לPDF (סרט קל במיוחד!!!) עם אפשרות של הערות על הטיים ליין.
למתעניינים/ות- אשמח לעזור במייל,
או שינסה לבד EXPORT - PDF

המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני חייב לומר שגם אני משתמש כבר המון זמן באופציה שהציע "עידן המדיה" וזה פשוט עובד מצויין !!!
לאחר הסגירה לPDF הקובץ לא יהיה כבד כ"כ לג'מבו מייל...
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה רעיון יפה, הPDF אבל אני מתכוונת כשאני שולחת דוגמאות להתרשמות, אני רוצה שהקבצים יוצגו בצורה יפה ומקצועית, הPDF מעולה לתיקונים וכדו' ולא לתיק עבודות.

• הוסף לסימניות
לדוגמאות- הדרך היחידה והאמינה היא לתת את החומר ע"ג דיסק DVD או דיסק און קי עם 32 GB שבו נמצאים העבודות שלכם, וכמובן כל זה רק למטרת התרשמות.

• הוסף לסימניות
תמירו את הסרט לפורמט FLV והוא ישקול כמה 'מגות' בודדות...
(המרתי 3G ל-10M...)

• הוסף לסימניות
אני ביקשתי ממישהי שתבנה לי מיניסייט
ולכל לקוח שמבקש דוגמא אני שולחת לינק לצפיה שם הוא יכול לראות את כל העבודות

אופס, טעות.
אכן כל העבודות אצלי דרך היוטיוב

• הוסף לסימניות
יעל, בנו לך אתר שבו רואים את העבודות?
ובעצם הן נמצאות ביוטיוב אבל מוטמעות באתר?
אם זה כך, אולי יש אפשרות לבקש מחברות הסינון שיוכלו לראות את הסרטים? (פעם מדיה סכול העלה את האתר שלו עם סרטים שהיו על השרת של יוטיוב וביקש מנתיב וכדו' שיאשרו את הצפיה)
אשמח אם תעני לי איך זה בנוי אצלך כדי שאוכל לברר על כך.

• הוסף לסימניות
כן האתר שלי בדיוק כמו שכתבת
לגבי חברות הסינון זה רעיון מה שאת כותבת,
יש לך מושג איך זה עובד?

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות את זה בצורה מאוד פשוטה דרך האתר עצמו ללא צורך ביוטיוב עם הנגן הזה flowplayer

אפשר לראות דוגמא באתר שלי http://books.613m.org/help

אם אתם צריכים עזרה תפנו באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה