איך אתם תולים את הקישוטים בסוכה

• הוסף לסימניות
על הקרשים זה לא בעיה אקדח מהדק (סיכות)
אבל מה עושים על הקיר ביטון
וקיר מצופה אבן ירושלמית

תודה לכל העונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עמוד ועימוד;645014:
על הקרשים זה לא בעיה אקדח מהדק (סיכות)
אבל מה עושים על הקיר ביטון
וקיר מצופה אבן ירושלמית

תודה לכל העונים

אני תולה עם סיכות תפירה על הבד.
אם למשהו יש פתרון יותר מוצלח אשמח גם לשמוע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;645018:
אני תולה עם סיכות תפירה על הבד.
אם למשהו יש פתרון יותר מוצלח אשמח גם לשמוע

אפשר עם סיכות ביטחון - יותר בטוח

על הקיר אני מדביקה עם סלוטייפ רחב או על מסמרים

• הוסף לסימניות
...

חג סוכות מגיע ואיתו הצורך לקשט את הסוכה המשפחתית עם נייר הדבק סקוטש® מג'יק של 3M תעשו זאת בקלות וביעילות כל משפחה יודעת כי קישוטים הם החלק החשוב ביותר בסוכה ולפעמים תהליך הקישוט עצמו יכול להיות מסורבל וקשה – אך לא אם משתמשים בנייר הדבק המיוחד סקוטש מג'יק. סקוטש® מג'יק של 3M הוא נייר דבק ייחודי. מדובר בסרט דבק חלבי, איכותי במיוחד ההופך לשקוף כאשר מודבק ואינו נראה כאשר מצולם במכונת צילום.
המוצר אידיאלי במיוחד עבור אלו אשר מעוניינים לקשט את הסוכה בחג: הוא אינו מסתלסל בעת המשיכה ולפיכך קל ונוח לשימוש, אינו מצהיב או מתייבש עם הזמן ואפילו ניתן לכתוב עליו !
את המוצר ניתן לרכוש בסניפי אופיס דיפו, קרביץ ובמגוון חנויות לציוד משרדי ברחבי הארץ. מחיר מומלץ: החל מ- 12.99 ₪

• הוסף לסימניות
הקובץ של התמונה לא עולה....

• הוסף לסימניות
אני מצמידה עם סיכות תפירה, אפשר גם סיכות בטחון כמו שכתבו פה,
אך במקום לעשות כל פעם חורים חדשים ולנסות לדחוף את החוד בחומר של הקישוט,
אם שייך כדאי לחורר עם מנקב חורים ב-4 פינות, אם זה פלקט, או בכל מקום נדרש,
ואז להכניס את הסיכה בתוך החור הזה, כך לא נוספים בכל שנה עוד חורים חדשים בקישוט.
דוגמא:

קבצים מצורפים

• 2011-10-03_151348.jpg
    KB 26.4 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
כשלא רוצים לנקב בפלקט, ניתן להצמיד לו קליפסים שחורים קטנים (עולה כ-25 אג' לבודד...) ואז לחבר סיכת בטחון.מחזיק מאד טוב!

• הוסף לסימניות
ועוד עצה טובה לכל קישוטי הסוכה: לעשות לימינציה. השנה ירד גשם בעז"ה וחבל על הפלקטים והכל...

אפשר לעשות לימינציה גם לקטיפה.

שנה אחת השקעתי כסף ושכולם צחקו על הנרווים שלי הכל היה נראה כל כך יבש גשם?! אולי ירד בכסלו כך אמרו 'מבינים' זה באמת לא היה צפוי אבל כזה גשם לא ראינו כמה שנים בסוכות לולא הלימינציה הייתי צריכה לקנות וליצור הכל מחדש.

• הוסף לסימניות
בדיוק רציתי לשאול: איך תולים קישוטים על ברזנט?
הסוכה שלנו מברזנט כדי שתהיה יותר מאווררת, הבעיה היא שהקישוטים נופלים כל הזמן
שמנו עם סקוטשים (נפלו) ועם סיכות בטחון (נפתחו)
אשמח לשמוע מבעלי נסיון

• הוסף לסימניות
אין לי נסיון עם ברזנט , אבל אולי עם מהדק?

• הוסף לסימניות
גם לי אין מושג איך מסתדרים עם קיר אבן,
אבל הטיפ שלי הוא לצבוע את קרשי הסוכה.
אני צבעתי לפני ארבע שנים בצבע שמן מט בגוון בז'-אופווייט.
זה פרקטי, יפה מאד, חוסך הרבה כאב ראש של סדינים גיהוץ כביסה וכו'.
מומלץ מאד!

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו סיכות בטחון ענקיות ואיתן תולים גם על ברזנט,
מחזיק מצוין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chayki8;645022:
חג סוכות מגיע ואיתו הצורך לקשט את הסוכה המשפחתית עם נייר הדבק סקוטש® מג'יק של 3M תעשו זאת בקלות וביעילות כל משפחה יודעת כי קישוטים הם החלק החשוב ביותר בסוכה ולפעמים תהליך הקישוט עצמו יכול להיות מסורבל וקשה – אך לא אם משתמשים בנייר הדבק המיוחד סקוטש מג'יק. סקוטש® מג'יק של 3M הוא נייר דבק ייחודי. מדובר בסרט דבק חלבי, איכותי במיוחד ההופך לשקוף כאשר מודבק ואינו נראה כאשר מצולם במכונת צילום.
המוצר אידיאלי במיוחד עבור אלו אשר מעוניינים לקשט את הסוכה בחג: הוא אינו מסתלסל בעת המשיכה ולפיכך קל ונוח לשימוש, אינו מצהיב או מתייבש עם הזמן ואפילו ניתן לכתוב עליו !
את המוצר ניתן לרכוש בסניפי אופיס דיפו, קרביץ ובמגוון חנויות לציוד משרדי ברחבי הארץ. מחיר מומלץ: החל מ- 12.99 ₪

אפשר יותר פירוט איך זה נראה ומה התועלת שלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חברה;645036:
כשלא רוצים לנקב בפלקט, ניתן להצמיד לו קליפסים שחורים קטנים (עולה כ-25 אג' לבודד...) ואז לחבר סיכת בטחון.מחזיק מאד טוב!

איזה סוג קליפיסים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עמוד ועימוד;645098:
איזה סוג קליפיסים?

סוג קליפסים שחורים שמוכרים בחנות משרדית, אני משתמשת אתם גם לסגור שקיות מזון וכדו'. אנסה להעלות תמונה של זה

קבצים מצורפים

• תמונה1.jpg
    KB 72.9 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה