מידע שימושי איך אתן מכבסות לבן עם שחור?

• הוסף לסימניות
בכיכר הדוידקה יש חנות ניקוי יבש שמתמחה בתחום, מומלץ לפריטים שעלו יקר.
בעיקרון כדאי למסור להם את הפריט לפני לבישה, והם מטפלים בבגד, כך שניתן לכבס אח"כ כרגיל, נראה לי עולה 40 ש"ח..
הם יכולים גם להלבין חזרה בגד שהתקלקל, זה עולה 150.[/QUOTE]

• הוסף לסימניות
יש לי בגד שחור (בד צמר) עם רצועת עור עדינה
והחלק העליון+ צווארון מבד כותנה לבנה (שבעבר הייתה לבנה צחורה...).

לא ידעתי איך לכבס את זה וכבר שנים הבגד נטוש בארון...
החלק הלבן אפילו הצהיב.

למשהי יש פתרון איך להציל או יותר נכון 'להחיות' את הבגד?

• הוסף לסימניות
יש לי בגד שחור (בד צמר) עם רצועת עור עדינה
והחלק העליון+ צווארון מבד כותנה לבנה (שבעבר הייתה לבנה צחורה...).

לא ידעתי איך לכבס את זה וכבר שנים הבגד נטוש בארון...
החלק הלבן אפילו הצהיב.

למשהי יש פתרון איך להציל או יותר נכון 'להחיות' את הבגד?
אם את יכולה להפריד את הלבן מהשחור- אני שמתי במלבין ציציות והלבין לי חזרה. שמעתי מעוד כמה שממש עזר להם.גם מוכרת בחנות המליצה לי. אבל זה רק במקרה שאפשר להפריד לגמרי. לי היתה שמלה שהלמעלה שחור ולמטה לבן, כך שהכנסתי רק את הלבן.

• הוסף לסימניות
אם את יכולה להפריד את הלבן מהשחור- אני שמתי במלבין ציציות והלבין לי חזרה. שמעתי מעוד כמה שממש עזר להם.גם מוכרת בחנות המליצה לי. אבל זה רק במקרה שאפשר להפריד לגמרי. לי היתה שמלה שהלמעלה שחור ולמטה לבן, כך שהכנסתי רק את הלבן.

תודה,
אבל אצלי א"א להפריד:(

• הוסף לסימניות
כיבסתי בגד של הבת שלי פעם ראשונה -
שחור קטיפה שמחובר לזה סוג של עליונית בהירה (בז') מפרווה.
הפרווה התכהתה. (כיבסתי לבד בתוכנית מהירה ועדינה)
ממש אשמח אם משהי יודעת אם יש אפשרות להחזיר את הצבע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה