עזרה איך אתן מסתדרות עם ג'יפיטי ונטפרי?

• הוסף לסימניות
לאחרונה נטפרי לא פותחים שום תמונה שצ'אט ג'יפיטי מייצר.
העלו פה גם פתרון איך לפתוח בכל אופן את התמונה - להעתיק את הקישור שלה בכפתור של שיתוף,
להדביק בכרטיסייה חדשה ובדרך כלל הם פותחים את התמונה אם היא נקייה.
הבעיה הגדולה כרגע היא -
ג'יפיטי הורידו את הפיצ'ר של שיתוף מכל מיני סיבות מלומדות למיניהן,
כך שנשארתי חסרת יכולת לראות את התמונות שיצרתי!!!
ועוד מעט נגמר לי חודש מנוי חינם!! חבל לי!!

אשמח אם מישהי \ מישהו מצא לזה פתרון
(חוץ מלעבור סינון - פרוצדורה...)

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
למה חסמו?
אצלי קיימת עדיין האופציה של שיתוף השיחה, לא מאמין שהורידו אותה.
(אולי אתם מתכוונים לשיתוף התמונה?! - אם כן - זה לא חובה שיתוף התמונה, אפשר גם לשתף את השיחה עצמה, עובד באותה צורה)

• הוסף לסימניות
(אולי אתם מתכוונים לשיתוף התמונה?! - אם כן - זה לא חובה שיתוף התמונה, אפשר גם לשתף את השיחה עצמה, עובד באותה צורה)
כן, התכוונתי שיתוף התמונה. וזה לא עובד לי לשתף את השיחה.
אפשר ללחוץ על התמונה בלחצן ימני ואז העתקת כתובת תמונה או פתיחת תמונה בכרטיסיה חדשה
גם זה לא עבד לי.....

אבל תודה רבה לכל הנענים לבקשה -
הם החזירו את האפשרות של שיתוף התמונה : )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה