כמה זה "יותר זמן?"הציציות מחזיקות מעמד יותר זמן
קניתי לבנים שלי ציציות חדשות לפסח וזה עדיין תקין. אז זה בהחלט יותר זמן מבחינתי...כמה זה "יותר זמן?"
ניסיתי הכל.
כולל קשירה בגרביים, וכולל קשירה עם גומיות בתוך שקית ניילון.
שום דבר לא עוזר. הציציות נפתחות בקצוות.
הגעתי למצב שהבנים הגדולים לא מרשים לי לכבס את הציציות בכלל!והן הפכו לחד פעמיות!!
מתלכלכות- מחליפים!
אולי מכאן תבוא ישועה.
@אונקי , האם המתקן של הציציות שומר על הקצוות שלא ייפתחו?
זה בעיה הלכתית, התלהבתי הלכתי לטבול את קצות החוטים בלכה והחברה שלי עצרו אותי, נס שבזמן. תבררי.כדי שהקצוות לא יפתחו שמים לק שקוף - בלי קשר לכביסה
אפשר מקור? נימוק? הסבר?זה בעיה הלכתית, התלהבתי הלכתי לטבול את קצות החוטים בלכה והחברה שלי עצרו אותי, נס שבזמן. תבררי.
אני לבנים הקטנים פתרתי את הבעיה עם מעבר לחוטים עבים כמו של טלית של גברים ובא לציון גואל.
הבאסה שנכנס בכל מתקן רק ציצית אחתבוודאי! כל החוטים נכנסים לתוך המתקן הזה והוא כמין ספירלה שדרכו מסובבים את כל החוטים
וסוגרים כך ששום חוט לא יכול לצאת.
מקווה שהובנתי אבל הציצית יוצאת ממש כמו חדשה.
לצערי לא זוכרת, ובעלי לא זמין עכשיו יכולה לשאול מאוחר יותר או מחראפשר מקור? נימוק? הסבר?
אבא שלי ואחים שלי ובעלי והשווער והאחים שלו לא יועים על כזה דבר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים