עזרה איך אתן מתמודדות עם הציציות של הבנים

• הוסף לסימניות
הכביסה מיבשת אותם והן נפסלות בקצב, גם מרכך כביסה לא פותר את הבעיה, מה אתן עושות?

• הוסף לסימניות
קניתי ב" משכן התכלת" מן רשת כזו ששומרת על החוטים בזמן הכביסה מאז שהתחלתי להשתמש בזה הציציות מחזיקות מעמד יותר זמן.

• הוסף לסימניות
אני קושרת את ארבעתן ביחד.
ומכבסת אותן המון, הקשר ממש שומר עליהן.

• הוסף לסימניות
מקפלת לחצי את הציצית ומגלגלת את החוטים בצורה מסודרת כמו שמגלגלים חצאית כפלים לתוך גרב ארוכה(השויגער שלי לימדה אותי)
כמובן מגהצת בעדינות.

• הוסף לסימניות
יש מגן ציציות שעשוי פלסטיק מצוין!!!!!!
הציציות נשמרות מעולה והחוטים יוצאים ישרים ונקיים.
מומלץ ביותר! נראה לי עולה בערך 20 שקל

• הוסף לסימניות
אני מכניסה את כל 4 הציציות לתוך צד אחד של גרביון לבן ועושה קשר, מחזיקים יחסית הרבה זמן

• הוסף לסימניות
ניסיתי הכל.
כולל קשירה בגרביים, וכולל קשירה עם גומיות בתוך שקית ניילון.
שום דבר לא עוזר. הציציות נפתחות בקצוות.
הגעתי למצב שהבנים הגדולים לא מרשים לי לכבס את הציציות בכלל! :eek: והן הפכו לחד פעמיות!!:(
מתלכלכות- מחליפים!

אולי מכאן תבוא ישועה.

@אונקי , האם המתקן של הציציות שומר על הקצוות שלא ייפתחו?

• הוסף לסימניות
ניסיתי הכל.
כולל קשירה בגרביים, וכולל קשירה עם גומיות בתוך שקית ניילון.
שום דבר לא עוזר. הציציות נפתחות בקצוות.
הגעתי למצב שהבנים הגדולים לא מרשים לי לכבס את הציציות בכלל! :eek: והן הפכו לחד פעמיות!!:(
מתלכלכות- מחליפים!

אולי מכאן תבוא ישועה.

@אונקי , האם המתקן של הציציות שומר על הקצוות שלא ייפתחו?

בוודאי! כל החוטים נכנסים לתוך המתקן הזה והוא כמין ספירלה שדרכו מסובבים את כל החוטים
וסוגרים כך ששום חוט לא יכול לצאת.
מקווה שהובנתי אבל הציצית יוצאת ממש כמו חדשה.

• הוסף לסימניות
כדי שהקצוות לא יפתחו שמים לק שקוף - בלי קשר לכביסה
זה בעיה הלכתית, התלהבתי הלכתי לטבול את קצות החוטים בלכה והחברה שלי עצרו אותי, נס שבזמן. תבררי.
אני לבנים הקטנים פתרתי את הבעיה עם מעבר לחוטים עבים כמו של טלית של גברים ובא לציון גואל.

• הוסף לסימניות
זה בעיה הלכתית, התלהבתי הלכתי לטבול את קצות החוטים בלכה והחברה שלי עצרו אותי, נס שבזמן. תבררי.
אני לבנים הקטנים פתרתי את הבעיה עם מעבר לחוטים עבים כמו של טלית של גברים ובא לציון גואל.
אפשר מקור? נימוק? הסבר?

אבא שלי ואחים שלי ובעלי והשווער והאחים שלו לא יועים על כזה דבר

• הוסף לסימניות
בוודאי! כל החוטים נכנסים לתוך המתקן הזה והוא כמין ספירלה שדרכו מסובבים את כל החוטים
וסוגרים כך ששום חוט לא יכול לצאת.
מקווה שהובנתי אבל הציצית יוצאת ממש כמו חדשה.
הבאסה שנכנס בכל מתקן רק ציצית אחת

• הוסף לסימניות
ממש כמו @שולמית אור
אחרי שנים רבות של כל הניסיונות העקרים שנכתבו לעיל ועוד רבים מהם, מכבסת פעמיים בכביסה מאוד עדינה ואחרי שתי כביסות קונה חדשות.
אני רק מקווה שזה נכנס לחשבון של צער גידול בנים ומוריד לי קשיים אחרים איתם...

• הוסף לסימניות
אפשר מקור? נימוק? הסבר?

אבא שלי ואחים שלי ובעלי והשווער והאחים שלו לא יועים על כזה דבר
לצערי לא זוכרת, ובעלי לא זמין עכשיו יכולה לשאול מאוחר יותר או מחר
רק זוכרת שהם הראו לי שבספר פסקי תשובות היה דיון על כך ואולי לא נפסק להלכה שאסור, רק זה משהו שלא נהגו כך מדורי דורות ובקשו לי לגנוז את הלכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה