איך אתן עושות את זה ????

• הוסף לסימניות
דבר ראשון:תודה ענקית לכל הצלמות המפרגנות על המחמאות המחממות ...
ובנוסף יש לי שאלה/בקשה:
מתי אתן מגיעות לדבר היפה הזה??
ולמה אצלי זה לא קורה???
{כפי הנראה הסדר יום שלי הוא על סטטוס: לא תקין...}:confused:

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת אבל ניסיתי להבין מה את שואלת בעצם ולא הבנתי
אולי גם הצלמות כאן לא הבינו ת'שאלה

• הוסף לסימניות
גם אני ניסיתי לפצח את החידה, נראה שהיא התכוונה לעצם הזמן לשוטט בפורום ולהחמיא... לא?

• הוסף לסימניות
לא חושבת שזו שאלה שקשורה דווקא לפורום צילום מקצועי.
זה יותר קשור לפורום יעוץ ארגוני או משהו בסגנון...

איך שאני רואה את זה - זה פשוט עניין של סדרי עדיפויות, או הספקים.
אני אישית כשאין לי מה לעשות פרוג הוא מקור תעסוקה מעולה.
בימים שאני יותר עסוקה או שאין לי מושג מה קורה בפרוג, או שהוא מהווה הפסקת רענון מצוייינת.
לא יודעת מה קורה אצל האחרים :rolleyes:

,ANY WAY
פול הצלחות!! :):):)

• הוסף לסימניות
אה,
העיקר שכחתי...
ולפעמים זה יצר הרע גדול כשיש מה לעשות אבל אין עצבים :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1355808:
אה,
העיקר שכחתי...
ולפעמים זה יצר הרע גדול כשיש מה לעשות אבל אין עצבים :(

ממש כך. ועכשיו זה יראה שאני סותרת את עצמי.
אז התשובה היא שגם כאשר אני כבר כן עושה את זה. זה על חשבון הדבר הראשון ברשימת סדר עדיפויות "הענקיתתתתתת"
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1355867:
ממש כך. ועכשיו זה יראה שאני סותרת את עצמי.
אז התשובה היא שגם כאשר אני כבר כן עושה את זה. זה על חשבון הדבר הראשון ברשימת סדר עדיפויות "הענקיתתתתתת"
:)

את יכולה להיות רגועה...
דברים כאלה בהתחלה הוא מלהיבים וסוחפים
אבל עם הזמן אוטומטית זה מתמתן וגם לומדים לתת לזה את זמן והמקום הנכונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה