כללי איך ..באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני לא כ"כ יודעת להתעסק עם אינדיזיין
אך למרות הכל אני מוציאה פרסומון שצריך להסגר באינדיזיין
שאלה 1-אני לא מצליחה למצוא היכן עושים שמספרי עמודים יהיו רודף אחד אחרי השני???12345678.....
2- כשאני מעתיקה פרסומת לדוגמה מאילוס לאינדיזיין הכיתוב בפרסומת יוצא לא ברור כשאני מדפיסה זה יוצא מצוין האם תהיה לי בעיה בהדפסה???חלק מהפרסומות הטקסט הפך לצורה ולכן תיבת טקסט לא תעזור..
3- הדפוס אמר לי לסגור דף דף מה זוא כל דף בנפרד?
מתנצלת על הבורות אך אם לא נשאל איך נדע...???
זה דחוף לי מאד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
1. בתפריט אות > תווים משתנים יש פונקציה של מספר עמוד (לא זוכר המילים המדוייקות, אבל בחיפוש קל תמצאי את זה מיד).
2. הכיתוב לא ברור (כנראה) בגלל שב'תצוגה' > איכות תצוגה, זה עומד על 'תצוגה טיפוסית' (הברירת מחדל של התוכנה) תלחצי על 'תצוגה באיכות גבוהה' וזה ישתנה. (בתקווה שאכן זה הבעיה)
3. איני יודע למה הדפוס התכווין "דף דף". שלחתי בחיי קבצים של 700 עמ' לדפוס, ואבוי לי אם היו מבקשים כאלה בקשות... נשמע מוזר.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
1. בתפריט אות > תווים משתנים יש פונקציה של מספר עמוד (לא זוכר המילים המדוייקות, אבל בחיפוש קל תמצאי את זה מיד).
2. הכיתוב לא ברור (כנראה) בגלל שב'תצוגה' > איכות תצוגה, זה עומד על 'תצוגה טיפוסית' (הברירת מחדל של התוכנה) תלחצי על 'תצוגה באיכות גבוהה' וזה ישתנה. (בתקווה שאכן זה הבעיה)
3. איני יודע למה הדפוס התכווין "דף דף". שלחתי בחיי קבצים של 700 עמ' לדפוס, ואבוי לי אם היו מבקשים כאלה בקשות... נשמע מוזר.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אלפי תודות על העזרה
עכשיו תגידו לי סוגרים בPDF

• הוסף לסימניות
אני כמעט בטוחה שהוא לא התכוון שתעשי קובץ נפרד לכל עמוד, אלא שלא תסגרי את העמודים ככפולות. לבטל את אפשרות spreads בסגירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה