אתה בטוח שלקחת מבנק ולא משוק אפור ?זו משכנתה די חדשה בערך בת 4 שנים.
בזמנו הראיתי אותה לכמה יועצים אחרי שכבר לקחנו אותה, וכולם אמרו חד-משמעית שזו משכנתה לא טובה.
היום אנחנו משלמים בערך 6,300 ש"ח בחודש על סכום של 1,050,000 ש"ח.
דיברתי עכשיו עם יועץ חדש, שלחתי לו את כל המסמכים, והוא טוען שהוא יכול להוריד את התשלום לכ-5,000 ש"ח בחודש.
השאלה שלי - איך אני יכולה לדעת אם זה באמת מה שיקרה בפועל?
כי גם היועץ הקודם הבטיח לנו הרבה דברים...
חשוב לי להדגיש שדירוג האשראי שלנו מצוין.
צפה בקובץ המצורף 2103804
יועץ לא יכול להתחייב לתוצאה. הוא יכול להתחייב לעשות את המקסימום.הרי בפועל אין לו התחייבות לתוצאה,
אהההה גם אניאגב גם אני הייתי לפני 5 שנים אצל יועץ גדול מאוד מאוד המשרד שלו ברוממה
אז ממש לא ברור מה הסיפורדירוג 985
משכנתא לדירה ראשונה
בהלכה נפסק שלא צריך לשלם לאומן שהתרשל במלאכתומה יש לי מזה?
גם אני שלמתי אחרי שקבלתי את הכסף
אבל התחייבתי.
אישית אני חושב שזה חיסרון למי הוא צריך להוכיח את עצמו?אגב גם אני הייתי לפני 5 שנים אצל יועץ גדול מאוד מאוד
ממש לא נכון את רוצה שאני יעלה מייל של יועץ שעושה כעת ל 200 איש משכנתא והביא להם ריביות שאתה משיג במיחזור פנימי נו באמת הם אומרים לבנק תאשר בקלות ונתחשבן בריביתיועץ לא יכול להתחייב לתוצאה. הוא יכול להתחייב לעשות את המקסימום.
לא המקסימום מבחינתו אלא את המקסימום הנדרש.
צריך לכוון גבוה כדי להשיג דברים מעולים.
ובסוף הכל זה סיעתא דשמיא
ולא צריך ללכת לבית הכנסת
יש כאן יועצים מעולים.
אפשר להתיעץ וללכת לבד
זה נקרא שהוא לא עושה את המקסימום.ממש לא נכון את רוצה שאני יעלה מייל של יועץ שעושה כעת ל 200 איש משכנתא והביא להם ריביות שאתה משיג במיחזור פנימי נו באמת הם אומרים לבנק תאשר בקלות ונתחשבן בריבית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים