דרוש מידע איך בוחרים לנשיאות ארה"ב 2024?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אפשר לבחור לנשיאות ארה"ב?
כמובן מי שהוא אזרח אמריקאי והתנסה בזה...
יעזור מאד, תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק מזכיר שצריך להירשם קודם.
בניו ג'רזי כבר לא ניתן אבל בניו יורק ניתן עדיין.

• הוסף לסימניות
בפנסילבניה מסתיים כעת!

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניין לדעת איך אני יכול להצביע בבחירות בארה"ב אבא שלי היה רשום בוירגיניה ולמיטב ידיעתי זה מדינה מתנדנדת אז אולי אני יכול להצביע שם ולהשפיע?

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניין לדעת איך אני יכול להצביע בבחירות בארה"ב אבא שלי היה רשום בוירגיניה ולמיטב ידיעתי זה מדינה מתנדנדת אז אולי אני יכול להצביע שם ולהשפיע?
לא ממש מתנדנדת, אלא יותר נוטה לדמוקרטים. אבל עם התנופה שיש כעת לטראמפ, לך תדע...
לגוש"ע, בויריג'יניה כבר לא ניתן להירשם, אבל אולי תוכל להירשם בניו יורק. הדדליין הוא הלילה, כך שכדאי להזדרז..

• הוסף לסימניות
אתה יכול להירשם בנבאדה, מאד קל להירשם שם תחפש בית למכירה בנבאדה ותירשם עליו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פנסליבניה - 21
מישיגן - 21
ויסקונסין - 16
בקיצור, נשארנו עם ניו יורק. הדדליין הלילה. הזדרזו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה