איך בוחרים / ממיינים תמונות?

• הוסף לסימניות
אני יושבת עכשיו לבחור תמונות לפיתוח.
מה הדרך הכי מהירה ויעילה לעשות את זה?

מנסיונכם הרב... תודה!

• הוסף לסימניות
מדפדפים בהכל,
תמונה רצויה? כותבים את 2 הספרות האחרונות שלה על דף
ואז עושים ליקוט בפעם אחת, ע"י קנטרל.

• הוסף לסימניות
בתוכנה ACD SEE במצב שרואים את התמונות בקטן, אפשר לסמן V בפינה של התמונות הרצויות (כשעומדים על התמונה , ה-V מופיע), ובסוף להגיד לו עם מקש ימני, להעתיק את התמונות הרצויות לספריה שתיצרו.)

• הוסף לסימניות
אני משתמש עם פיקאסה.
את התמונות הנבחרות אני "נועץ" בעזרת הסיכה הירוקה (ומסיר בודדים עם העיגול האדום), לאחמ"כ כשיש שם תצוגה למטה של כל התמונות שבחרתי אני מדגיש את כולם ועושה שמירה במחשב מחדש במקום שאני רוצה - וזהו.
כבתמונה המצורפת:
מקווה שהועלתי.

• הוסף לסימניות
זו תוכנה חינמית של גוגל, אני חסום לרוב אפשרויות הגלישה, אך בוודאי פתוח לאחדים מכאן - שישמחו לעזור..

• הוסף לסימניות
אני מעתיקה את כל התיקיה
ואז שתי אפשרויות (תלוי בכמות התמונות וההתלבטויות):
א. בתוך התיקיה הנ"ל פותחת תיקיות: לפיתוח, בסימן שאלה, והצידה ואז עוברת וממיינת את התמונות ואח"כ עוברת שוב על כל תיקיה עד לסיום הסינון.
ב. עוברת על התמונות בגדול, מוחקת מה שבטוח לזבל, עוברת על מה שנשאר, רואה אם מתאים לכמות או למה שרציתי ומוחקת לפי הצורך.

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
ממינים בתכנת בריג'!
למה חשבתם אחרת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה