כללי איך בוחרים שכבה בפוטושופ כשהיא בתוך קבוצה?

• הוסף לסימניות
כשאני רוצה לבחור שכבה בפוטושופ ולזהות היכן היא נמצאת ברשימת השכבות, אני לוחצת על קונטרול+סמן העכבר, והשכבה נבחרת ברשימה וניתן לזהות אותה.
התחלתי לאחרונה לעבוד על קובץ מורכב והתחלתי לעבוד ברשימת השכבות עם "קבוצות". כעין תיקיה פנימית שבה נמצאות שכבות מסוימות שבחרתי שתהיינה יחד.
הבעיה שלי כעת, שכאשר אני רוצה לבחור שכבה מסוימת, במקום להראות לי היכן הין בתוך הקבוצה, הוא בוחר לי את כל הקבוצה, ואני צריכה להתחיל לדפדף ולחפש בין כל השכבות שבקבוצה היכן השכבה הנדרשת.
האם אין דרך לסמן שכבה מבלי שאבחר את כל הקבוצה???

• הוסף לסימניות
קודם כל את יכולה לקרוא לה בשם
וכל פעם לערוך חיפוש שכבות...
יש גם דרך נוספת של סימון V בשורת הבקרה ב AUTO SELECT.

• הוסף לסימניות
אני פשוט עומדת על האובייקט וזה אוטומטית צובע לי את השכבה בצבע תכלת של בחירה. מסומן אצלי למעלה בפס העליון auto select וגם Show transform controls

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1172072:
מסומן אצלי למעלה בפס העליון auto select וגם Show transform controls

לא הבנתי היכן הוא האוטו סלקט? [יש לי פוטושופ בעברית CS5]

• הוסף לסימניות
בתרגום לעברית - בחירה אוטומטית.
והוא נמצא למעלה...

• הוסף לסימניות
לבחור את כלי חץ הבחירה,
בתפריט השליטה: לסמן V בבחירה אוטומטית
ובלשונית שנפתחת לידו לסמן שכבה (ולא קבוצה)

• הוסף לסימניות
ב"ה אני יודעת לתרגם "אוטו סלקט"... שאלתי "היכן הוא"!

• הוסף לסימניות
מתחת לתפריט הראשי, צד שמאל למעלה

• הוסף לסימניות
מצוין! עזרתם לי מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה