כללי איך בונים גרפים באילוס'? דחוף מאד

• הוסף לסימניות
הכוונה לגרפים של סקרים- עוגות או פירמידות וכדו'
אני יודעת שיש כלי כזה באילוס', אבל איך זה עובד? איך ניתן לעצב אותם (צבעים /צורות...)?
באינדזיין יש אפשרות כזו?
אודה למי שיכתוב הסבר מפורט.
ויחולו על ראשו הברכות.

• הוסף לסימניות
... הודעה כפולה.

• הוסף לסימניות
יש בסרגל הכלים את כלי הגרפים, לחצו לחיצה על המסך, קבעו את גודלו הכללי של הגרף.
כעת יש אפשרות לערוך את תוכן הגרף, צורתו וכו' ע"י חלון המידע, נראה לי שמופיע הן בלחצן ימני על הגרף והן בתפריט האוביקט - גרף.

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו ואפשר לשחק עם הצבעים והתלת מימד

(עלה קצת כהה)

קבצים מצורפים

• chart.jpg
    KB 109.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
לאחר יצירת גרף כלשהו באמצעות כלי הגרפים, נפתח חלון הדומה לטבלה של גיליון אלקרטוני.
ניתן להזין נתונים לבניית הגרף, אך ניתן גם לייבא קובץ אקסל בשלמותו, ע"י הקשה על הלחצן המסומן.

קבצים מצורפים

• ggg_03.png
    KB 5.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תודה לכולכם,
אבל לא הבנתי איך אני יכולה לשנות צבע, שכל עמוד יהיה בצבע אחר.
פעם למדתי שאפשר להכין אוביקט- לדוג' ציור של בית, ובאיזושהי צורה אפשר לקבוע שהמגדלים יווצרו מהבית, לדוג רמה 5 עשויה מ5 בתים אחד על השני וכו'.
מישהו יודע איך עושים את זה?
בזמנו לא חשבתי שאי פעם אני יזדקק לזה... ולא רשמתי, חבל.

• הוסף לסימניות
הודעה כפולה

• הוסף לסימניות
משולשת.
למה?

• הוסף לסימניות
בחירה עם החץ הלבן וצביעה.
אם את רוצה לבחור את כל הקבוצה, למשל: מקראה + עמודות שונות שקשורות לאותה קבוצה, לחצי על הראשון עם חץ הקבוצה (חץ לבן +) ולחיצה נוספת תוסיף את שאר הקבוצה ואז תצבעי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה