דרוש מידע איך בונים רשימת תפוצה?

• פותח הנושא saru
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה לבנות רשימת תפוצה.
מי יודע לעזור לי?
באיזו מערכת כדאי?
איך?
כמה עולה?
תודה!!

• הוסף לסימניות
בשביל לבנות רשימת תפוצה צריך 2 דברים בסיסיים
1. רשימת מיילים שנרשמו אלייך
2. מערכת דיוור
המערכת דיוור מקילה על השליחה ונותנת אופציות נוספות, החשובה מביניהם מעקב על פתיחת מיילים.
אם מדובר ברשימה קטנה אני חושב שSMOOVE יש בחינם
לרשימה גדולה יש את מיילקאפ אבל זה באנגלית
למתקדמים, יש הרבה חברות פחות או יותר מחיר זהה
אני משתמש עם רב מסר ומאוד מרוצה,
יש שמה אופציות נוספות כלולות במחיר כמו:
דפי נחיתה ללא הגבלה
מערכת לקורסים מתקדמת
מערכת CRM נחמדה

• הוסף לסימניות
רב מסר מתחיל באיזור ה100 ש"ח לחודש נכון?

• הוסף לסימניות
נכון.
זה תחום רחב ומבלבל.
אולי שווה לך לבדוק אפשרות ללכת למישהי שטובה בתחום, מכירה את כל החברות, ותדייק איתך את החברה שטובה לך לפי כמות המדוורים, כמות הדיוורים, הצרכים שלך וכו'.
יש היום הרבה שמתעסקות בזה ונותנות מענה לעסקים חיצוניים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה