בגדול זה נראה שהן בעניין המס הבנק לא מעניין אותו, הוא מעדיף שיכנס כמה שיותר כסף רק צריך לעמוד ברגולציה של רשות המיסים.הבנק לא יודע וזה גם לא ממש מעניין אותו... זה מעניין את שלטונות המס ולא את הבנק.
אם תסבירו את השאלה נבין מה כוונתכם.איך בנקים יודעים אם הכסף שנכנס מהחברה הוא עם תלוש והופרש מס או שהוא הכנסה כעצמאי ?
כי המשכורת נכנסת עם שם (וחשבון) של חברה או עמותה והחבר מכניס מחשבון פרטי.התכוונתי לשאול איך הם יודעים מתי להתקשר לחפור מאיפה הכסף (כי כשנכנס לי משכורת הם לא מתקשרים אפילו שזה סכום גבוה , אבל כשסתם חבר עושה לי העברה הם מתקשרים לשאול על מה זה)?
זה תלוי בו.וכשהמעסיק מעביר ללא תלוש שכר(אני אמור לדווח כעצמאי) אז זה לא קוד משכורת?
ואז הפקיד בבנק לא מתקשר לשאול על מה הכסף ?זה תלוי בו.
אפשר להעביר גם הלוואה בקוד משכורת.
סתם שאלה, זה פאגי?התכוונתי לשאול איך הם יודעים מתי להתקשר לחפור מאיפה הכסף
פועליםסתם שאלה, זה פאגי?
פאגי באמת חופרים על כל העברה, לכן עברתי ללאומי, וב"ה יש לי שקט.סתם שאלה, זה פאגי?
אני מעבירה בפועלים עשרות אלפי שח לכאן ולכאן ואף אחד לא שואל אותי....
אני עד כדי כך לא מעניינת...
בסוד אני אגלה לך, שגם אם אין לך חשבון סטודנט, אפשר לבקש פטור מעמלות.על אף שהדברים שנכתבו כאן בשרשור - שזה לא מעניין את הבנק - נכונים בהחלט, אעפ"כ בצומת מסויימת זה מעניין אותו מאוד...
במקרה שהבעל אברך הזכאי לפטור מעמלות כסטודנט, ולאשה יש עוסק עם הכנסות שלא כ"כ הולכות יד ביד עם "הכנסות" של סטודנט.. תתכוננו לקבל טלפון עצבני ממש מהבנק על כך שאתם מוליכים אותו שולל, ויש לכם עוסק, ואתם בכלל אמורים לשלם עמלות..
ומכאן עד לדרישת מסמכים וכו' וכו' הדרך יותר קצרה מקצרה...
אז אם בעלך אברך ואת עוסק עצמאי, לא לחשוב לרגע ליהנות מפטור עמלות של סטודנט, אלא לפתוח חשבון רגיל, ולשלם את העמלות כמו גדול.
מניסיון אישי, בפועלים.
ורק בנס יצאנו מזה בקלות...
לא דיברתי על עצם הפטור מעמלות, אלא על זה שהחשבון מוגדר כחשבון סטודנט, וההכנסות לא בדיוק תואמות את ההגדרה.בסוד אני אגלה לך, שגם אם אין לך חשבון סטודנט, אפשר לבקש פטור מעמלות.
ואם זה לא הולך בקלות, אפשר לאיים לעבור בנק...
אז בסוף זה גם אינטרס של הבנק...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים