- הוסף לסימניות
מניח הנחה ומקשה קושיא!!נורא מעניין אותי איך הם יאכפו את החצי-חצי הזה, אם וכאשר...
יעשו רישום נוכחות?
לא יהיה שום אכיפה!
מניח הנחה ומקשה קושיא!!נורא מעניין אותי איך הם יאכפו את החצי-חצי הזה, אם וכאשר...
יעשו רישום נוכחות?
חצי כיתה לומדת בימים א,ב,ג והחצי השני בימים ד,ה,ו. ובשבוע שלאחריו, מתחלפים, אלה שלמדו בימים ד,ה,ו ילמדו בימים א,ב,ג וכו' כדי ליצור שיוויון.
אז למעשה יוצא שבוע כן שבוע לא (אולי מעניין אותם פרשת השבוע?...)
זאת השאלה שלי, האם יצטרכו לחלק גם כיתות של 25 ילדים?ברור, זה מה שהתכוונתי לכתוב. לא יאכפו ובואו נראה את בית הספר שיפעיל את מתכונת החצי-חצי ההזויה הזו.
מה גם, שבצהרונים אפשר לערבב קפסולות ולהגיע עד 28 ילדים,
בזמן שבמוסדות רבים הכיתות בהרכב מלא עם מספר תלמידים דומה ואף נמוך יותר, אז אותן צריך לחלק, כן?
טמטום!
לאו דווקא, אם קובעם מקסימום של 28 ילדים אז צריך לחלק כל כיתה שהיא מעבר לכך.גם אני אשמח אם מישהו יידע לענות על השאלה הזו.
כל עוד אפשר בצהרונים 28 ילדים בקבוצה,
אז לכאורה לפי ההיגיון הזה צריך לחלק לחצי רק כיתות מ56 ילדים ומעלה...
אצלנו המועצה פותחת 5 ימים בשבוע לא-ב. לא בדיוק ברור לי באיזו דרך, ואם זה לפי ההנחיות או לא. מה שבטוח- זה לפי השכל הישר...מועצה או עייריה יוכלו לסדר בעצמם מקום ומורה ל2 הקפסולות של כיתות א' - ב'
ולקבל על כך אישור ממשרד החינוך.
[החלטת הקבינט לאור "חוסר התקציב" של הממשלה,
ניתנה רשות לרשות מקומית לפעול]
מותר לשאול איפוא?אצלנו המועצה פותחת 5 ימים בשבוע לא-ב. לא בדיוק ברור לי באיזו דרך, ואם זה לפי ההנחיות או לא. מה שבטוח- זה לפי השכל הישר...
בנימיןמותר לשאול איפוא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים