- הוסף לסימניות
אפשר במייל?היום הכל אפשרי.
לא לקחתי הורמון גדילה.
בהחלט הארגינין יכול לשמש גם כהורמון גדילה טבעי. אבל זה לא מספיק.
אם תסבירי לי את המקרה שלך, אני יוכל לתת יותר מידע, אני פשוט לא יודע במה מדובר.
colmila365 בגימייל
אפשר במייל?היום הכל אפשרי.
לא לקחתי הורמון גדילה.
בהחלט הארגינין יכול לשמש גם כהורמון גדילה טבעי. אבל זה לא מספיק.
אם תסבירי לי את המקרה שלך, אני יוכל לתת יותר מידע, אני פשוט לא יודע במה מדובר.
תוסף נוזלי של חומצה אמינית "ליזין" עוזר לילדות וילדים מאד בכל הנושא של הגדילה. בתוספת לאכילה נכונה כמו לתת חצי ביצה וכדו'. ויש גם את זה שזה ממש עוזר:לא גנטי בה היא ממש נמוכה משהו שמצריך טיפול
לא הבנתי מה המייל, איך הוא מתחיל?אפשר במייל?
colmila365 בגימייל
שלחתי.colmila365 @ gmail.com
תוריד את המרווחים
אי אפשר לפרסם מייל רגיל כאן
ההורמון גדילה שזה על פי הטבע החומר שהגוף שולח בגוך בשביל לצמוחהבת שלי הכי נמוכה בכיתה וזה מאוד מפריע לה ?
יש אפשרויות לגבוה?הבנתי שיש דבר כזה הורמון הגדילה?
אשמח לדעת מה אומר הצד הפנימי של הבוהן? היכן שדורכים?ההורמון גדילה שזה על פי הטבע החומר שהגוף שולח בגוך בשביל לצמוח
דרך פעולות מהרגל אפשר לחזק את שליחת הורמון הגדילה איך ?
אפשר לעזור להורמון גדילה להיזרק בגוף בעזרת פעולה
של לחיצה קטנה ודחיפה 5 פעמים כל לילה לפני השינה
היכן?
הביטו על בוהן הרגל [בוהן =אגודל ]
יש את הציפורן יש תחתית הבוהן יש צד פנימי ויש צד חיצוני
מקום הלחיצה הוא: בתחתית הבוהן בצד הפנימי
לוחצים מכיוון ראש הבוהן ולהחליק בדחיפה לכיוון הרגל
5 פעמים בשתי הרגליים.
כך להתמיד ולא להפסיק עם זה כי בזה לא רואים שינויים כמו הקיקיון של יונה...
[בין רגע ]
וכל מעשה שעושים צריך לבוא ביחד עם תפילה שזה יצליח!!!
המידע ממקורות רפואיים מקצועים ומהיימנים
לגבי תרופות אם הם לא לצורך חיוני מומלץ לא להשתמש בכלל כי לא רק מעורב בהן חומרים ששומרים לאורך זמן אלא גם המון דברים שגורמים לגוף להסתגל לתרופה ולא לדחות אותה, ועוד הרבה דברים של פתרונות-העיקר שהמטופל לא ירגיש כאב או תופעות לוואי ולא סתם כתוב על התרופות תופעות לוואי... והלוואי שלא נצטרך.
[במאמר המוסגר מי שרוצה לשמור על בריאותו כל ימי חייו ישמור שתי כללים שהם ה 2 הכי חשובים אצל הרמב"ם
1 לא להעמיס על הגוף אוכל ושתיה. 2 פעילות גופנית. [לפני אוכל]. יש עוד כללים...]
אפשר לענות מנסיון של נמוכה?הבת שלי הכי נמוכה בכיתה וזה מאוד מפריע לה ?
יש אפשרויות לגבוה?הבנתי שיש דבר כזה הורמון הגדילה?
הניתוח זה ייסורי איוב ונועד לגמדים שמוכנים לסבול בשביל 7\8 ס"מ ... בשביל להיות 1.20 ולא 1.10ויש היום גם ניתוחים בטורקיה לגדילה לגובה, ויש גם בחיפה אחד שעושה את זה, אבל זה כאבים איומים!!!! ממש כמו מוות!!! וגם עולה המון כסף 30,000 ש"ח
מניסיון כל ההורמונים ברגל זה נסיון לא מוצלחההורמון גדילה שזה על פי הטבע החומר שהגוף שולח בגוך בשביל לצמוח
דרך פעולות מהרגל אפשר לחזק את שליחת הורמון הגדילה איך ?
אפשר לעזור להורמון גדילה להיזרק בגוף בעזרת פעולה
של לחיצה קטנה ודחיפה 5 פעמים כל לילה לפני השינה
היכן?
הביטו על בוהן הרגל [בוהן =אגודל ]
יש את הציפורן יש תחתית הבוהן יש צד פנימי ויש צד חיצוני
מקום הלחיצה הוא: בתחתית הבוהן בצד הפנימי
לוחצים מכיוון ראש הבוהן ולהחליק בדחיפה לכיוון הרגל
5 פעמים בשתי הרגליים.
כך להתמיד ולא להפסיק עם זה כי בזה לא רואים שינויים כמו הקיקיון של יונה...
[בין רגע ]
וכל מעשה שעושים צריך לבוא ביחד עם תפילה שזה יצליח!!!
המידע ממקורות רפואיים מקצועים ומהיימנים
לגבי תרופות אם הם לא לצורך חיוני מומלץ לא להשתמש בכלל כי לא רק מעורב בהן חומרים ששומרים לאורך זמן אלא גם המון דברים שגורמים לגוף להסתגל לתרופה ולא לדחות אותה, ועוד הרבה דברים של פתרונות-העיקר שהמטופל לא ירגיש כאב או תופעות לוואי ולא סתם כתוב על התרופות תופעות לוואי... והלוואי שלא נצטרך.
[במאמר המוסגר מי שרוצה לשמור על בריאותו כל ימי חייו ישמור שתי כללים שהם ה 2 הכי חשובים אצל הרמב"ם
1 לא להעמיס על הגוף אוכל ושתיה. 2 פעילות גופנית. [לפני אוכל]. יש עוד כללים...]
כדאי להתיעץ קודם עם רופא בתחוםלא הבנתי מכל השרשור, האם ילדים להורים נמוכים יכולים להעפיל לגובה באמצעות הורמונים או שאר הדברים שהוזכרו כאן.
מישהו כאן יודע בוודאות?
איזה רופא אמר לך כזה דבר?רופא בהדסה אמר לי שיש כאלו שהורמון הגדילה שלהם מופרש רק כשיש חושך מוחלט של 100%
חוץ מזה להקפיד מאוד על שעות שינה ובשרי כל יום.
לא הייתי מנסה משהו טבעי לפני פניה לאנדוקרינולוגלא גנטי בה היא ממש נמוכה משהו שמצריך טיפול
קודם כל צילום כף ידאיך יודעים אם הגובה נקרא נמוך מדי שכדאי להתחיל בכל הטיפולים שנכתבו כאן או שזה הגיוני והילד יגבה עוד קצת במשך הזמן? מה המדד?
הרי יש כאלו שרק בגיל ההתבגרות המאוחרות/המוקדמות תופסים פתאום גובה,
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //