איך גובים תשלום???

• הוסף לסימניות
שלום לכולם אני חדשה בלערוך מצגת ולשלוח במייל ויש לי 2 שאלות:
1) האם לשלוח בג'מבו מייל ואיך?
2) איך גובים תשלום שהלקוח לא יברח?

• הוסף לסימניות
את שולחת בג'מבו מייל באיכות רגילה, רק לפני הסגירה שימי כיתוב באופסיטי למחצה : לדוגמא במייל. לאחר התיקונים והתשלום הלקוח יקבל את המצגת בצורה מושלמת.

• הוסף לסימניות
אוקיי תודה!!!
אבל איך ישלם לי אם אני באשדוד והוא בעפולה?... :)

• הוסף לסימניות
העברה בנקאית, ישלח שיק בדואר

• הוסף לסימניות
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנינה ריימו;n5061761:
עוד שאלה: לא יברח לי?

לא משחררים חומר עד שמקבלים אסמכתא/ צילום צ'ק,
אחרת, תשבי שבעה על הכסף...

• הוסף לסימניות
אני אישית נותן אמון באנשים ולא מבקש תשלום מראש
אמנם במקרים בודדים נפלתי
אבל באופן כללי - זה נותן ללקוחות הרגשה נוחה של התנהלות, וגם פרגון של אמון, שבדרך כלל לא רוצים להרוס אותו
כמובן כשיש מקום לחשש, יש לבטח את עצמכם

• הוסף לסימניות
עריכת וידיאו זה השקעה שמגיע עליה תגמול הולם, ולצערי- לא כל הלקוחות מודעים לכך...
לאחר שניכוותי מספר פעמים-
אני לעולם לא מוציאה חומר לפני שמשלמים לי!

• הוסף לסימניות
אבל מה עושים במקרה שהלקוחות הם ארגון גדול שלוקח איזשהיא פרוצדורה עד שהחשבונית מגיעה להנהלת חשבונות ומכינים צ'ק או מאשים העברה??
והם צריכים את הסרט ע כ ש י ו ! כי עכשיו המופע.....??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה 10;n5062453:
אבל מה עושים במקרה שהלקוחות הם ארגון גדול שלוקח איזשהיא פרוצדורה עד שהחשבונית מגיעה להנהלת חשבונות ומכינים צ'ק או מאשים העברה??

כאמור
תני בהם אמון שישלמו, כמובן הם צריכים לדעת את גובה התשלום, ורצוי לקבוע מועד מקסימום לתשלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה 10;n5062453:

דבר ראשון חותמים חוזה, או לכל הפחות מבקשים אישור במייל להצעת העבודה.
אחר כך, אם מדובר בארגון מסודר, יש סבירות גבוהה לכך שהם לא יסתבכו באי תשלום אחרי הסכם כתוב. רק קחו בחשבון שיתכן ויקח יותר זמן ממה שהייתם רוצים. [וגם מועדי תשלום אפשר לסכם בכתב...]

• הוסף לסימניות
לא מוציאים סרט ללא תשלום!
ברגע ששולחים לך אסמכתא של העברה בנקאית או כל צורת תשלום אחרת שסיכמתם, את מעבירה להם את הקישור לסרט הסופי.
מנסיון, כשמדברים על כך מראש זה מתקבל מאוד בהבנה וכמובן מאליו.
היו לי לקוחות שעשו שמיניות כדי לשלוח תשלום מחוץ לעיר בזמן......
וזה ממש לא מחוסר אמון כי נדירים הלקוחות שבאמת נעלמים ולא משלמים, אלא פשוט כדי למנוע סחבת!
אחרי שהלקוח קיבל את התוצר הסופי והיה הארוע, הלחץ יורד ומטבע הדברים הוא לא ממהר לשלם ואת זו שצריכה לרדוף אחריו. והתרוצים תמיד מוצדקים מכאן ועד אמריקה.....
כשמדובר במוסד - התשלום באמת רק אחרי שליחת חשבונית, אבל - לא לשלוח ולסמוך עליהם שיסדרו את הענין, אלא לתזכר מידי פעם כי אחרת את יכולה לחכות לזה גם כמה חודשים...

• הוסף לסימניות
עיצה מנסיון
אני בכלל מהתחום האקדמי
ומסעיית בכתיבת עבודות סמינריוניות ו/א אקדמאיות גדולות
כמו שאת מבינה זה מכל המגזרים הסוגים והגילים
ומנסיוני המר --- אכן בעבודה הראשונה היה אחד שברח!
מאז הנוהל שלי הוא:
תשלום מחצית עוד לפני תחילת העבודה
ופעימה שניה אחרי שהעבודה גמורה
תיקונים?
אני כאן! לשרותך - אחרי הערות המנחה
ומדובר בסכומים גבוהים של 4-5 אלף לעבודה
אז לדעתי תעשי נוהל כזה - תתגמשי אם משהי ממש לוחצת
לרוב הם מבינים ומסכימים
כי לעבוד על ריק ובחרדות זה לא מצליח
את בטוח לא תברחי להם - כי זה המקצוע שלך! ואת רוצה רק להתקדם - תגידי להם את זה בצורה כלשהי
בהצלחה!
והכל הכל בהעברה בנקאית

• הוסף לסימניות
לעולם לא לתת עבודה ללא תשלום!
לעולם לא לשלוח מצגת למישהו למייל - זה מסתובב אחרי זה בכל העולם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתין;n5064260:
לעולם לא לתת עבודה ללא תשלום!
לעולם לא לשלוח מצגת למישהו למייל - זה מסתובב אחרי זה בכל העולם

אז איך לשלוח?
גמבו זה לא מייל?
תמיד יש לך אפשרות של להעביר דיסקים?!
ולגבי מוסדות, באמת ככה זה הולך? שולחים קבלה ומחכים שהכסף יגיע????? (אני מחכה כבר מעל 3!!! חודשים לתשלום ממוסד. הקבלה נשלחה כבר מזמן. אבל הצק'ים עדיין אינם בידי---)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משב;n5066453:
אז איך לשלוח?
גמבו זה לא מייל?
תמיד יש לך אפשרות של להעביר דיסקים?!
ולגבי מוסדות, באמת ככה זה הולך? שולחים קבלה ומחכים שהכסף יגיע????? (אני מחכה כבר מעל 3!!! חודשים לתשלום ממוסד. הקבלה נשלחה כבר מזמן. אבל הצק'ים עדיין אינם בידי---)

שאני עובדת מול מוסדות, אחרי שמסכמים מחיר לפרוייקט עוד לפני שאני מתחילה לעבוד אני מעבירה להם קבלה ומודיעה להם שהם מקבלים דיסק אחרי שהצ'ק מוכן, בד"כ הם מאד לחוצים להעביר לי את התשלום כי הם חייבים את הסרט לתאריך מסוים...
חשוב מאד לעשות את זה בצורה מכובדת ונעימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה