דרוש מתכון איך גומרים מהר שמנת מתוקה להקצפה 2 ליטר

• הוסף לסימניות
מרק פטריות מוקרם-שווה ממש!!
מצאתי לך מתכון כאן,בד"כ המתכונים שלהם מוצלחים,אותו ספציפית לא ניסיתי...
בנוסף כמו שכתבו-פסטה מוקרמת\תפו"א מוקרמים מצוין עם שמנת להקצפה,לדעתי אפילו יותר טעים משמנת לבישול...

• הוסף לסימניות
הנה שני מתכונים טעימים, בלי כמעט מצרכים-קלים+וידאו:

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
למישהי יש אולי מתכון לכדורים- גבינה\שוקולד או משהו בסגנון ששמים בפנים שמנת מתוקה?
תודה!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פלא בעיני.
אולי תלוי ביצרן?
אני משתמשת בבקבוקונים של טרה, וגם אם הם יסתובבו במיקסר שנה אחרי הקפאה, המסה תישאר נוזלית.
ניסיתי בעבר כמה וכמה פעמים ומעולם לא קיבלתי קצפת.
אני הקצפתי של טרה כמה פעמים, יצא מצוין

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי את השמנת של 2 ליטר במשנת יוסף
מיד חילקתי והקפאתי, וגם הפשרתי והקצפתי ויצא מצוין.

• הוסף לסימניות
הזמנתי ממשנת יוסף שמנת מתוקה בקבוק 2 ליטר
במכולות זה נמכר עם תוקף ל 3 חודשים לפחות
בבית גיליתי לתדהמתי שהתוקף ל 10 ימים בלבד
כעת אני אשמח קבל רעיונות למתכונים רוויים בשמנת מתוקה

(הם ענו לי תשובה מיתממת ש"המוצר תקין"
כשעניתי להם :
מוצר באריזת ענק עם תוקף לשבוע נמכר לישיבות במחיר עלות וכמובן שמיידעים אותם שתיכף פג התוקף
אפילו במשנת יוסף מכרו בעבר שמנת מתוקה של 250 מ"ל במחיר מופחת וציינו שזה בתוקף למס' ימים בלבד
הם לא הגיבו
אני לא סתם מעלה את זה כאן , פשוט חשוב לי שתדעו לא להזמין מהם את המוצר הזה
לא נעים לקנות כמות ששווה ל 8 מארזים קטנים כשצריך לסיים אותה ב 10 ימים
ואל תטיפו לי על לשון הרע כי התורה חסה על ממונם של ישראל ולא על טייקונים )
רק מציינת-

ברור שאפשר להקפיא וזה מושלם
אני חילקתי לקופסאות ונוח לי ממש.
הרוב נגמר במהירות בחנוכה במיוחד כשצריך כמויות לערבי לביבות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה