דיון איך גורמים לתפו"א להתבשל מהר מהר

• פותח הנושא RAME
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סיר לחץ
אמנם זה משאיר קצת לכלוך בסיר, אבל כשממהרים זה שווה.

• הוסף לסימניות
לשים שקית ניילון (הקפאה) על הפתח ולסגור עם המכסה מעל.
זה יוצר אפקט של סיר לחץ. מתבשל ממש מהר.
רק לשים לב שפותחים ומסירים את השקית לפתוח מאוד לאט, בזהירות ולהרחיק את היד משם.
אחרת זה כוויה ממשש

• הוסף לסימניות
קוביות קטנות במים על להבה הגבוהה ביותר מכוסה

• הוסף לסימניות
לא לשים מלח לפני הבישול. המלח מעכב את ההתרככות משום מה. תנסי.. אצלי היה מוכן תוך 15 דק. ועם מלח הרבה יותר... לא יודעת פעם מישהי אמרה לי... וניסיתי.
אה ומים רותחים ועל להבה הכי גדולה... כמובן.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע איך אופים בתנור תפו"א במהירות האפשרית(ללא בישול לפני כן)
תודה

• הוסף לסימניות
לא לשים מלח לפני הבישול. המלח מעכב את ההתרככות משום מה. תנסי.. אצלי היה מוכן תוך 15 דק. ועם מלח הרבה יותר... לא יודעת פעם מישהי אמרה לי... וניסיתי.
אה ומים רותחים ועל להבה הכי גדולה... כמובן.
מלח מעכב רתיחה של מים באופן כללי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני שמה מאפינס עם מים לצד התפו"א בתבנית של התנור.
האדים מרככים את התפו"א במהירות.
(כך אני אופה דג עם תופ"א - כי הדג נאפה מהר והתפו"א יותר לאט - ואם לא שמה מאפינס עם מים אז התפו"א קשה או הדג שרוף)

• הוסף לסימניות
מה שאני שמעתי לראשונה השבוע, זה תוך 10 דק'...
בדוק ומנוסה
לשים בקופסא שמתאימה למיקרוגל את התפו"א חתוך ומתובל, לשים במקרוגל עם הכיסוי של המיקרוגל, ל-10 דק' על הכי חם....
וזה מוכן לאכילה!
נשמע מגניב אבל לא כ"כ הבנתי מה לשים במקרוגל?
ואגב אם אין לי מקרוגל רק טוסטר אובן שבעצם משמש לתנור אז מה לעשות?

• הוסף לסימניות
וכן דחוף איך מבשלים מהר סלק
כבר שעות זה בסיר!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני שמה במיקרו פתוח (גם בטטה) ל-5 דקות ואח"כ מבשלת או אופה וזה מוכן ממש מהר. כמובן שאפשר להוסיף זמן במיקרו.

• הוסף לסימניות
תפו"א מהמקרר מתבשלים הרבה יותר מהר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה