משנת יוסף איך דואגים שמחירי "משנת יוסף" יעודכנו באתרי השוואת מחירים?

• הוסף לסימניות
ברוך השם יש התעוררות צרכנית גדולה, אגב העלאות המחירים של "יש חסד" וגם בכללי.
רציתי לכתוב נושא חשוב לקידום:
באתרים ואפליקציות של השוואת מחירים, לא מעדכנים להשוואה את מחירי "משנת יוסף". כנראה שהם הצליחו להתחמק מהמחוייבות החוקית לעדכן מחירים ברשת, ואולי הבעיה היא ברמה הטכנית (המחירים לא רלוונטיים כל הזמן, אלא כל שבוע נפתחת מכירה חדשה לזמן קצר, ולא את כל המוצרים יש כל שבוע).
במידה מסויימת זה הופך את אתרי השוואת המחירים ל-לא כל כך רלוונטיים לציבור החרדי. אם שחקן משמעותי הוא נעלם, אז המשוואה נשארת לא פתורה...
איך אפשר לדאוג לשלב אותם באתרים? על מי צריך ללחוץ? זו תהיה התקדמות צרכנית חשובה.

(אגב בפריסייז החנות מוזכרת באתר, אבל בתכל'ס בהשוואת מחירים הם לא מוזכרים).

• הוסף לסימניות
כנראה שהם הצליחו להתחמק מהמחוייבות החוקית לעדכן מחירים ברשת
הם לא. הם מוגדרים כרשת קמעונאית גדולה ומחויבים בפרסום המחירים.
קבצי נתוני המחירים שלהם זמינים כאן: https://ktshivuk.binaprojects.com/Main.aspx

מה שכן, החוק מחייב פרסום מחירים של כל סניף מסניפי הרשת, והם מפרסמים רק מחירים של בית שמש, אולי בגלל שהמחירים שלהם אוניברסליים לכלל הסניפים.

לא יודע אם זה עוד בדרישות החוק או לא.
בכל מקרה, אני משער שאתרי השוואות מחירים מספקים נתונים לפי מיקום, ולכן רק אם תשווה באיזור בית שמש, תקבל השוואה מול מחירי משנת יוסף.

• הוסף לסימניות
אני מציע כשלב ראשון שאנחנו כלקוחות "משנת יוסף" נפנה אליהם ונדרוש שישתפו פעולה עם אתרי השוואת מחירים.
אולי כדאי לבדוק קודם כמה מהלקוחות בכלל מענין אותם השוואת מחירים כזו.
ממי שאני מכיר וגם לי אישית, אין שום צורך בזה.

• הוסף לסימניות
רבותי, בניגוד למה שכתבתי בטעות באשכול אחר (שננעל ואני לא יכול כעת לכתוב שם), האשמה היא לא על משנת יוסף, אלא על אתרי השוואת המחירים.
מה שקרה שאתרים (לפחות פרייסז) לא הבינו את הקונספט של משנת יוסף, ולכן חשבו שהם פשוט לא מעדכנים כמעט את המחירים באתר, רק פעם בשבוע...
בגלל אי ההבנה הזו הם הטעו אותי, ואני הטעיתי אתכם באשכול ההוא (היה לי גם הוכחה תורמת מבעיית גלישה באתר מסויים, לא חשוב).

מה שקורה כעת, שהם מצידם כאילו אומרים שבאתר שכל הקאצ' שלו זה שהוא מתעדכן אונליין, הם לא יכולים לעדכן מחירים של לפני כמה ימים או לפני כמה חודשים (תלוי מתי המוצר נמכר במשנת יוסף...)

לדעתי בתכל'ס לצרכנים החרדיים חשובה מאוד ההשוואה הזו, ואין מה לעשות, גם אם היא לא הכי עדכנית.
זה לא חייב להיות בבייסיק של האתר, אבל לפחות כאופציה.

כך שהם הכתובת לפנות אליהם: פרייסז support @ pricez.co.il
ו CHP בקישור הזה: https://chp.co.il/contact

או שמישהו יפתח אתר חדש מותאם וייעודי לציבור החרדי... לדעתי יהיה לו ביקוש גדול.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הם לא. הם מוגדרים כרשת קמעונאית גדולה ומחויבים בפרסום המחירים.
קבצי נתוני המחירים שלהם זמינים כאן: https://ktshivuk.binaprojects.com/Main.aspx

מה שכן, החוק מחייב פרסום מחירים של כל סניף מסניפי הרשת, והם מפרסמים רק מחירים של בית שמש, אולי בגלל שהמחירים שלהם אוניברסליים לכלל הסניפים.

לא יודע אם זה עוד בדרישות החוק או לא.
בכל מקרה, אני משער שאתרי השוואות מחירים מספקים נתונים לפי מיקום, ולכן רק אם תשווה באיזור בית שמש, תקבל השוואה מול מחירי משנת יוסף.
הם מפרסמים רק את המחירים של החנויות KT בבית שמש, ולא של מכירת משנת יוסף

• הוסף לסימניות
@דוד פרידמן השני
הם מפרסמים רק את המחירים של החנויות KT בבית שמש, ולא של מכירת משנת יוסף
האתרים מפרסמים את כל המחירים שהם מקבלים.
את מחירי החנויות הם מקבלים אונליין, כי החנויות פתוחות כל השבוע.
את מחירי המכירות הם מקבלים רק פעם בשבוע, כי הם מתעדכנים באמת רק פעם בשבוע, וממילא הם נמחקים בהמשך מהאתר, כי האתר לא מציג נתונים שאינם עדכניים.

אז מה שיוצא, שלמרות שמשנת יוסף עומדים בדרישות החוק, מבחינת האתר הם לא קיימים בתכל'ס ברוב השבוע.

וצריך למצוא דרך לשכנע את מנהלי האתרים, שינו אפשרות להשוות כל השבוע עם מחירי משנת יוסף מהמכירה האחרונה, למרות שהם כביכול "לא עדכניים".

• הוסף לסימניות
מי שבכל אופן רוצה להשוות, יוכל בשעות הקרובות, כשמשנת יוסף יפרסמו את המחירים של המכירה השבוע.

• הוסף לסימניות
הוסיפו את "משנת יוסף"!
1753022996675.png

למשל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה