דיון איך דמיינתם את אייל גלבוע?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ואו אהבתי!
אבל זה ממש לא אייל -קודם כל הוא אמור להיות הרבה יותר צעיר
וגם דמיינתי אותו הרבה יותר יפה
ועם עינים עמוקות וחודרות אבל לא יותר מדי
עינים ירוקות כאלה-נוגות מצד אחד והחלטיות מצד שני

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ציורים לאשכול שבקישור הפטפטת ממשיכה כאן, מי שהעלה ציורים לכאן יכול להעלות אותם שוב לשם כי פה הם כמעט אבודים בין הדפים...

• הוסף לסימניות
אוקי ניסיתי מהרגע שהאשכול הזה נפתח לצייר את אייל גלבוע. הציור מחכה במגירה כבר כמעט שבועיים כי נתקעתי עם השיער :(
יש למישהו פה אפשרות להעלות תמונות של שיער? (קצוץ בצדדים בלורית קטנה לא חלקה ותעשו טובה שהתמונה לא תהיה חצי מושחרת.) תודה מראש...

• הוסף לסימניות
אוקי ניסיתי מהרגע שהאשכול הזה נפתח לצייר את אייל גלבוע. הציור מחכה במגירה כבר כמעט שבועיים כי נתקעתי עם השיער :(
יש למישהו פה אפשרות להעלות תמונות של שיער? (קצוץ בצדדים בלורית קטנה לא חלקה ותעשו טובה שהתמונה לא תהיה חצי מושחרת.) תודה מראש...
זה מה שיש לי...
Screenshot_20200513-171712.png

עוזר ???

• הוסף לסימניות
@מימימו נראה לי הסגנון הזה הכי מוצלח לאייל--
צפה בקובץ המצורף 779100

טובבב אני ממש בשוק בגלל שגם אני חשבתי ככה
וכשהראתי את זה פעם לחברות שלי גם הם אמרו את זה ... בקיצור מימימו אני ממש מחכה בקוצר רוח לראות את התוצאההה
אה... ואל תשכחי לעשות לו קצת זיפים כי אייל בלי זיפים זה לא אייל ;)

• הוסף לסימניות

תאכללס הכל יכול להיות אייל אף פעם אי אפשר לדעת ... הוא מחליף זהויות בתדירות גבוהה ...
אז זה לא משנה מה השיער ...
( וגם ... בעצם לא אמורים להילחץ מלצייר אותו גם אם יצא מכוער תמיד אפשר להגיד שזה אייל בתחפושת ...)
וזה אומר ש... לא צריך לפחד לצייר אותו ( או שאולי כן ...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה