כללי איך האפקטים של אינדיזין בהדפסה?

• הוסף לסימניות
הכנתי באינדיזיין עיצוב עם תמונות ששיחקתי בהן עם multiply, כדאי לסמוך על האפקטים האלה או עדיף להעביר לפוטושופ ולבצע שם?

• הוסף לסימניות
אין מה להשוות.

עדיף אפקטים רק בפוטושופ. אפילו הצל באינדי הוא גרוע ביחס לפוטושופ.

• הוסף לסימניות
חושבת? דווקא לי נראה שדרופ שאדוו שלהם על טקסט יוצא יפה.

• הוסף לסימניות
עוד שאלה באינדיזיין, לא קשורה לשאלה הקודמת:
אני רוצה לערוך את הלינקים בפוטושופ, ע"י edit original שבחלונית הלינקים.
הבעיה שהוא פותח לי אותם ב-viewer ולא בפוטושופ, איך מסדרים את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף;445546:
אין מה להשוות.

עדיף אפקטים רק בפוטושופ. אפילו הצל באינדי הוא גרוע ביחס לפוטושופ.
גם לי היה רושם כזה.

• הוסף לסימניות
עוד שאלה, סליחה על ההצפה המבולבלת. אני כל שניה נזכרת בעוד משהו שאני תוהה עליו הרבה זמן:
אני תמיד מקפידה לא להגדיל תמונות באינדי', אלא בפוטושופ. זה נחוץ? כי זה די מציק ללכת עם כל לינק ולשחק איתו.

• הוסף לסימניות
לגבי פתיחת הקובץ מהלינק, בCS4 אפשר לבחור באיזה תוכנה הוא יפתח את הקובץ ע"י לחצן ימני על הלינק.

לגבי הגדלת תמונה, אפשר רק להגדיל את המסגרת ולמלא את התמונה מחדש בגודל של המסגרת, או להגדיל/להקטין פיזית את התמונה ע"י קונטרול אלט שיפט והקטנה/הגדלה של התמונה.

• הוסף לסימניות
השאלה היא אם אינדי' יודעת להגדיל תמונה בלי לפגוע באיכות.
עם הקטנה אני יודעת שאין בעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י smeshi;445591:
השאלה היא אם אינדי' יודעת להגדיל תמונה בלי לפגוע באיכות.
עם הקטנה אני יודעת שאין בעיה.

השאלה מה האיכות של התמונה, בפוטושופ הDpi קבוע, ככה שאם את מגדילה תמונה, הפיקסלים מוחלקים. (גם הסגירה לג'ייפג של פוטושופ היא האיכותית ביותר)
אם כי אינדזיין לא פוגע באיכות של התמונות, הוא פשוט לא מחליק פיקסלים בסגירה, ואם התמונה באיכות לא גבוהה והגדלת אותה, היא תצא מפוקסלת יותר מאשר בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
דוקא עשיתי אפקטים באינדיזיין ויצא לי מעולה, אני חושב שזה רק התצוגה של האינדיזיין לא כ"כ יפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה