מידע שימושי איך הגוגל דרייב והג'מבו מייל עובדים בנטפרי?

• הוסף לסימניות
ראיתי כמה פעמים בפרוג שמנוטפרים אינם יכולים להוריד או לצפות בדברים שהועלו בדרייב.
קראתי את המושג "קובץ שהתפרסם בציבור" או משהו כזה. מה זה אומר?
והאם מה שנשלח לי פרטי גם איני יכול לקבל את זה?
ומה לגבי ג'מבו מייל?

• הוסף לסימניות
כל קובץ שנטפרי רואים שנפתח הרבה פעמים הם חוסמים אותו עד שמישהו פותח אותו ע"י הגשת בקשה וצירוף נקודות
מה שנשלח לך פרטי אם זה אותו קישורית זה גם יחסם
מה שצריך לעשות זה שאם מי ששולח לך אין לו נטפרי שישלח העתק
אני לא בטוח אבל נראה לי שה"ה לג'מבו מייל

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך זה בג'מבו?

• הוסף לסימניות
בשניהם:
אם שולחים את הקובץ רק אליך, או למס' קטן מאד של אנשים (אני לא יודעת כמות) הקובץ פתוח,
אבל ברגע שנטפרי מזהה שיש שם הרבה כניסות, היא חוסמת את זה עד ששולחים בקשה לבדיקה, ואז זה נפתח / נחסם באופן סופי, בהתאם לתכנים

• הוסף לסימניות
בחשבון נטפרי שחסום להכל חוץ ממייל וג'מבו מייל.
האם יש אפשרות להעביר קובץ שהתקבל בדרייב, לשליחה דרך ג'מבו מייל?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
קישור ששולחים בגוגל צ'אט נחסם מיידית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה