איך הגננות/לקוחות מקבלים את התמונות שלהם?

• הוסף לסימניות
האם אתם מביאים את זה אליהם או שהם צריכים לאסוף את זה מהפוטו/מהצלם?

פשוט גננת אחת סבורה שאני אמורה להביא את התמונות עד לפתח הגן ומעניין אותי מה באמת המקובל...

• הוסף לסימניות
איך לקוחות מקבלים את התמונות שלהם?

איך צרכנים מקבלים את הרכישות שלהם?

מי שמעונין מגיע לקחת
ומי שמעונין מזמין אליך משלוחן ןמשלם לו.

• הוסף לסימניות
לא מתערבת בשאלה רק רוצה להודות על תמונות מדהימות שצילמת בגן של הבת שלי, (מקווה שעשיתי באמת את ההקשר הנכון...)
איזה כיף זה לקבל תמונה מקצועית, חדה, יפה שבה הילדה נראית היא ולא כדור מעוות וחשוך.
כל הכבוד, עשית עבודה מקסימה, כל האמהות התלהבו מהתוצאה!!
ושאלה בצד- מה הפרוצדורה (התשלומית, אני מאמינה) ע"מ לקבל את הקובץ של התמונה ע"מ שאוכל לזכות גם את הסבתות בנחת הזו?

• הוסף לסימניות
אני קבעתי מראש שאני באה לגן להביא את התמונות
הגננות אהבו שמארגנים להם את הכל עד הפה
וזה היה לי שווה (כספית) אבל גם להם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;n4954145:
לא מתערבת בשאלה רק רוצה להודות על תמונות מדהימות שצילמת בגן של הבת שלי, (מקווה שעשיתי באמת את ההקשר הנכון...)
איזה כיף זה לקבל תמונה מקצועית, חדה, יפה שבה הילדה נראית היא ולא כדור מעוות וחשוך.
כל הכבוד, עשית עבודה מקסימה, כל האמהות התלהבו מהתוצאה!!
ושאלה בצד- מה הפרוצדורה (התשלומית, אני מאמינה) ע"מ לקבל את הקובץ של התמונה ע"מ שאוכל לזכות גם את הסבתות בנחת הזו?
קודם נראה אם באמת אני צילמתי. הבת שלך בגן של ברכה ב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י banana;n4954150:
אני קבעתי מראש שאני באה לגן להביא את התמונות
הגננות אהבו שמארגנים להם את הכל עד הפה
וזה היה לי שווה (כספית) אבל גם להם.

כמה את לוקחת לבת ומה המרחק של הגנים ממך?
במחיר שאני לוקחת אין שום הצדקה שזה יכלול גם שרות עד הדלת.
מדי פעם אני הולכת ומביאה את התמונות אלי ואז או שהגננות באות אלי לקחת או שמוצאים עם מי להעביר. אם זה בדרך לא אכפת לי להביא לגן, אבל הגן הספציפי הזה במרחק של שעה נסיעה ממני. אמרתי לגננת שהיא יכולה לאסוף את זה מאיזור בר אילן והיא עושה לי נו נו נו.

• הוסף לסימניות
שרי את ממש לא אמורה להביא להם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;n4954187:
שרי את ממש לא אמורה להביא להם.

תודה, לא חשבתי, רק מעניין אותי מה הרב עושים.
(לשאלה הלכתית למשל, אם לא סוכם משהו ברור זה הולך אחר המקובל, אם יש דבר כזה)

• הוסף לסימניות
זה גם לא ברור שההדפסה דרכך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;n4954216:
זה גם לא ברור שההדפסה דרכך.

נכון, אבל את זה כן אמרתי שאני עושה.

אני כבר מתכננת מחירון וחוזה מפורט מפורט לשנה הבאה...

• הוסף לסימניות
הפן ההלכתי של השאלה מיועד לרב.
את דחיית הסיפוקים של הגננת אמא שלה היתה צריכה ללמד אותה בגיל ארבע...

גילוי נאות:
אחת הגננות בילתה אצלנו הערב שעה וחצי כדי לעבור על התמונות.
ולא, היא לא מדפיסה דרכנו...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;n4956238:
הפן ההלכתי של השאלה מיועד לרב.
את דחיית הסיפוקים של הגננת אמא שלה היתה צריכה ללמד אותה בגיל ארבע...

גילוי נאות:
אחת הגננות בילתה אצלנו הערב שעה וחצי כדי לעבור על התמונות.
ולא, היא לא מדפיסה דרכנו...:rolleyes:

את התמונות אני מעבירה לה היום בעז"ה (לא, אני לא מביאה לה את זה לפתח הגן), ולא בגלל שמגיע לה, אלא בגלל שהיא פויה ואני רוצה להתפטר ממנה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;n4956502:
את התמונות אני מעבירה לה היום בעז"ה (לא, אני לא מביאה לה את זה לפתח הגן), ולא בגלל שמגיע לה, אלא בגלל שהיא פויה ואני רוצה להתפטר ממנה...
טוב מאד!
אין שום בושה בלעשות את הדבר הנכון, ולא משנה מה הסיבה בגללה עשינו אותו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;n4956681:
טוב מאד!
אין שום בושה בלעשות את הדבר הנכון, ולא משנה מה הסיבה בגללה עשינו אותו...

אתה יוצא מתוך נקודת הנחה שזה הדבר הנכון לעשות.

• הוסף לסימניות
הדבר הנכון? תלוי למי.
מי שמתקשה לייצר אסרטיביות מול לקוח טרדן, מוטב לו להתפטר מהפרוייקט כמה שיותר מהר!

שקט נפשי שווה הרבה מאד:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה