איך הדרך הטובה ביותר לגבות מדיסק פנימי לחיצוני?

• הוסף לסימניות
כל שאלת הגיבוי מתסכלת אותי מאד מאד.
יש לי כמעט טרה וחצי מלאים בחומר מהעבודות שלי, וכשאני באה לגבות, זה יוצר ממש בעיה. אני צריכה אפשרות שגיבוי ייעשה אוטומטית, ויכלול סנכרון רק של מה שהשתנה.
אני צריכה משהו שעושה זאת בצורה אמינה וטובה, ופשוטה להפעלה.

• הוסף לסימניות
מה עם RAID1???

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
DVD יש לך תשובה בשבילי?
איך הדרך הטובה ביותר לגבות?

• הוסף לסימניות
מה לא טוב בתוכנה כמו קוביין? או תוכנות גיבוי נפוצות אחרות?

• הוסף לסימניות
1. יש מנגנון גיבוי מובנה בכל 7 , עם תזמון וגיבוי אינקרמנטלי (מבוסס בלוקים, בלי דיפרנצאלי)- שזה אומר שהוא מגבה רק מה שהשתנה. ב7 פרו יש עוד כמה תכונות בגיבוי. הוא מגבה לקובץ VHD שהוא די תקני היום.
2. מבין החינמיות לא התרשמתי מאוד.
3. מבין אלו שעולות כסף הכי טובות לדעתי זה GEINIE TIMELINE - שמגבה כל הזמן ונותנת לך לחזור אחורה בזמן כל כל קובץ נתון (יש את זה בצורה מוגבלת בכל 7) - ממש כמו TIMEMACHINE של מק.
וכמובן ACRONIS על כל שלל גירסאותיה. יש לה גירסאות מאוד בסיסיות ויש מקצועיות יותר. המנוע שלה הכי נחשב היום בתעשייה (בתחום SMB וגם למעלה מזה ) והיא מאוד מאוד גמישה וידעת לטפל גם בקבצים שלה דהיינו TIB וגם ב VHD של וינדוס ולהעביר בין אחד לשני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה