איך הדרך למירון עכשיו? מי יודע?

• הוסף לסימניות
בעלי רוצה לצאת עכשיו למירון. כדאי?
שמעתי שבבוקר התחבורה קרסה ואנשים הלכו ברגל לשני הכיוונים.
האם משהו השתחרר?
איך אפשר לדעת?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אמרו שעד 14:00 אין יציאה ממירון.
כמובן שגם הכניסה לא אפשרית.

• הוסף לסימניות
ברכב חסום.
אנשים הלכו שעתיים ברגל למירון.
אנשים ממתינים שעות בחניוני היציאה.

אולי יש מישהי שמעודכנת עכשיו און לין מבעלה התקוע?
[בעלי היה תקוע מ 4-8...]

• הוסף לסימניות
חזרתי עכשיו ממירון!!!!!!!!!!!
אומנם זה ערך 12 שעות מהיציאה ועד לחזרה
כשהלוך נסענו יותר מ5 שעות, הלכנו מהאוטובוס ועד לחניונים 50 דקות לפחות, אבל הגענו ב"ה.
עם האוטובוסים בחזור היה בעיה, הבנו שבאגד היה נורא ואיום בחזור, למזלינו היינו בהסעה מאורגנת שעדיין לא יצאה לגמרי מהכביש הראשי (לאחר יותר משלוש שעות!!!!) ותפסנו אותה שם. אוטובוס נוסף שיצא איתנו נתקע בפקק בכביש לחניונים שלוש וחצי שעות!!.
בזמן שהיינו עשו שם "סדר", הביאו גם פרשים וכו', לכאורה עכשיו יותר מסודר שם ופחות עומס.
שיתקבלו כל התפילות.

• הוסף לסימניות
אחותי יצאה ב-8 בבוקר ועכשיו היא מעדכנת שהם כבר יורדים.

• הוסף לסימניות
לאחר שעות של קריסה מוחלטת, הודיעה המשטרה כי הצליחה להשתלט על המצב. "בכל הכבישים התנועה זורמת והעומסים פחתו", נמסר מהמשטרה שציינה כי היא פועלת בשיתוף ארגון זק"א לחלק מים לחוגגים בחניונים.

• הוסף לסימניות
בעלי הגיע למירון בשעה 1 אחרי פחות מ-3 וחצי שעות בדרך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני רוצה לעשות חופשה בסיני אחרי פסח, אשמח אם מישהו היה שם בחודש האחרון ויודע מה המצב, האם נעים להסתובב, וגם האם מסתובבים ישראלים בסיני, בדהב ונואיבה, (או שפחות בגלל המלחמה עם איראן).

מי שרק נסע לטיסה משארם, או חזר דרך סיני זה לא רלוונטי לדיון, כי יש הבדל משמעותי ביחס לתיירים ובהתנהלות בין שארם לבין דהב ונואיבה ואזורי התיירות.

אשמח מי שיודע והיה או שמעודכן במצב, שיעדכן. יש קבוצה בפיסבוק של אוהבי סיני, ששם ככל הנראה מעודכן יותר, אבל אין לי גישה אליה, אשמח גם אם מישהו יודע אם מעודכן שם משהו חשוב בנושא שיעדכן אותי.

שימו לב - האשכול לא מדבר מבחינה תורנית הלכתית או ערכית, אלא מצד היציאה עצמה האם היא נחמדה ובטוחה עכשיו.

אני הייתי שם לפני חצי שנה ומאוד נהניתי, אני אבל חושש כי כשהייתי זה היה עמוק בהפסקת אש בעזה והישראלים התחילו לחזור, ובמלחמה עכשיו אני אשמח למידע מה המצב שם. א- האם נעים בנואיבה ודהב ואין אנטישמיות. ב- האם יש שם ישראלים.

ראיתי שיש אשכול נוסף שמתעסק בזה, אבל הוא היה נראה לא מעודכן ולא רלוונטי, אז פתחתי כאן.

תודה רבה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה