כללי איך הופכים את זה לנקודות?

• הוסף לסימניות
בס"ד

שלום חבר'ה,

מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

אני רוצה להפוך את הלוגו של "האש שלי" לנקודות שמדורגות בגודלם מקטן לגדול כמו בתמונה המצורפת...

למישהו יש רעיון?

קבצים מצורפים

• ללא-שם-1.jpg
    KB 19.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
לבנות מברשת באילוס

• הוסף לסימניות
אפשרי אבל זה לא יצא סמאטרי...
אז כשלמדתי המורה הראה לנו שיטה כזאת שאתה מיצר עיגול ובלחיצת כפתור אתה משכפל אותו לאט לאט יותר ויותר קטן

• הוסף לסימניות
עם טרנספורם איטש. Ctrl+alt+D+Shift
צריך להגדיר בפם הראשונה בכמה אחוז יקטן ויוזז.- זה בכדי ליצור קו אחד ראשוני. ואותו להפוך למברשת. ועם המברשת ליצור את האש.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אפשר עם בלנד באילוסטריטור מצירים עגול אחד גדול ועוד אחד קטן ואז: OBGECT-BLEND-MAKE

• הוסף לסימניות
sara100, ניסתי ולא הצלחתי... זה עושה לי את זה אבל מה כל פעם צריך להגדיר את הנתונים מחדש?

פשוט, האילוס שלי בעברית יש לך מושג איך קוראים לפקודות האלה בעברית?

תודה

• הוסף לסימניות
תעבור לאנגלית ידידי

• הוסף לסימניות
כבר מאוחר מידיי... התרגלתי לזה.. ולמדתי גם על זה... באנגלית אני לא ימצא שם כלום..

• הוסף לסימניות
אני אומרת שהעברית היא עברית של חרשים...
ובלנד. זה ערבול אולי? תסתכלו התפריט של אוביקט. ערבול יצירה.
ומה שאני אמרתי מגדירים את השינוי פעם אחת ואח"כ לוחצים Ctrl+d וזה ממשיך עם התנונים הקודמים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה