עזרה איך הופכים בליאונרדו תמונה רגילה לתמונה בצבע שמן???

• הוסף לסימניות
תנסו ב image to image
במודל: Leonardo Phoenix
וב- preset stale תבחרו Stock Photo או sketch (color)
וכמובן לכתוב בפרומט גם את המילים "ציור שמן"
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בתוך התא שכותבים את הפרומט, בצד שמאל יש אייקון של תמונה
כשלוחצים עליו נפתח החלון של image to image

• הוסף לסימניות
לא נעים לי... איפה?

קבצים מצורפים

• מודל ציור.PNG
    מודל ציור.PNG
    KB 968.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מה אני אמורה לכתוב כדי שייתן לי את התמונה שצרפתי בצבעי שמן??

קבצים מצורפים

• מודל ציור.PNG
    מודל ציור.PNG
    KB 865.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
תתארי את התמונה ותוסיפי שזה יהיה ציור בצבעי שמן

• הוסף לסימניות
אבל זה תמונת ילדה אמיתית
אני רוצה שייצור כמו תמונת הילדה שלי - בשמן.

• הוסף לסימניות
תכתבי מה שרואים בתמונה
לדוג: ילדה קטנה כבת 3 עם שיער תלתלים אסוף ל 2 קוקיות, עם סרט אדום רחב על הראש, הילדה לובשת חולצה... וכו' וכו'
ותעשי בסליידר ב- Strength שיצמד לתמונה, ערך גבוה יחסית
האמת, עכשיו אני חושבת, אולי לא צריך את התיאור של התמונה, רק תכתבי ציור בצבעי שמן
(באנגלית כמובן: Oil painting)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה