להשראה איך הופכים חדר ילדים XS ל-XXXXXXXL

• הוסף לסימניות
הארון מעל השולחן כתיבה, זה צבע בתנור?
איזה מספר גוון?
כל הנגרות בצבעי הוורוד היא צבע בתנור.
היו כמה ששאלו אותי על הגוון המדויק
אך לצערי במייל יש לי רק תיעוד של התלבטויות הלוך ושוב.
כנראה את ההחלטה הסופית קיבלנו בפגישה ואין לי תיעוד של הצבע.

• הוסף לסימניות
אין ספק שהחדר מדהים ביופיו. השילוב של הצבעים הרך וה"נסיכי", המבנה המיוחד של הנגרות עם הנישות והמדפים האינטגרליים משובב עין! ואכן אני חושבת שמי שמחפש כזו רמה של יופי צריך להוציא את המחיר שכתבת,
אבל אם הנושא הוא ניצול של חלל, כפי שהודגש כאן, הרי שניתן לנצל את החלל בצורה מיטבית בפחות מחצי מחיר.
בל"נ אני אעלה בהמשך היום תמונות ותוכנית של חדר שיש לי בערך באותן מידות, עם תכולה דומה לחדר המדובר באשכול.
הזמנתי את הרהיטים בחנות איכותית, עם קצת תוספת מחיר להתאמה אישית קלה. הרהיטים עלו לי כ 11000, הוספתי כסאות מעניינים ועוד אקססוריז מתאימים מאלי אקספרס, בסך כולל שלא עבר את ה 1000 ש"ח. סה"כ פחות מ 12000 לחדר, שלדעת, ולצרכי, מכיל הכל.
לא באה להפחית מעבודתה של רייזי שהיא מדהימה בכל קנה מידה, אלא לעודד את אלו שאין ידם משגת, שאפשר להסתדר גם אם הולכים על רמה פחות...
אני ממש אשמח לתמונה פה או בפרטי.
מוכנה לשתף?
אולי באקסוסריז?

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל התגובות החמות והמפרגנות!
מעריכה כל תגובה ושאלה.
לכל מי שכתב שמתעניין, אשתדל לחזור בהקדם.
אשמח לקבל ממך פרטים באישי , בדיוק מחפשת מעצבת פנים לעיצוב חדר ילדים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל גם פרטים באישי
מחפשת תכנון נגרות לחדר בנות ולחדר אורחים

• הוסף לסימניות
חדר מדהים,
הנגר בנה גם את המיטה? או שנקנתה בחנות?

• הוסף לסימניות
@raizy gantz
אני מחפשת בדיוק תכנון לחדר ילדים
יכולה לפנות אלי בפרטי לשמוע פרטים?
אין לי פרימיום..

• הוסף לסימניות
כמה עולה עיצוב חדר כזה? אני מתענינת מאד עכשיו
אם תוכלי לשלוח לי ב IK171713 ג'ימייל

• הוסף לסימניות
@זרימה, לשאלתך, בכיף אתן לך את הפרטים שלו
רק שאני חייבת לעדכן שאני כבר לא ממש ממליצה עליו
הוא נגר ערבי שבהחלט יודע לבצע דברים מורכבים ובאומנות רבה.
אבל...היו לי איתו כמה מקרים של עיכוב משמעותי בזמנים,
אי דיוק ופקשושים בעבודות
וכן, המחיר כבר מזמן לא זול...
ההצעות שקיבלתי ממנו בשנה האחרונה עומדות על 30 א"ש לחדר ילדים ממוצע-
לא דיברתי על דברים מורכבים מידי כמו בחדר הנ"ל...
אם בכ"ז תרצי את הפרטים שלו, את יכולה לפנות אלי באישי ואתן לך.

• הוסף לסימניות
לא תודה,
אם יש לך נגר אחר מומלץ ובמחיר טוב אשמח לקבל פרטים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה