כללי איך הופכים לוקטורי בצורה מדוייקת?

• הוסף לסימניות
אני מאיירת עבודה ללקוח בתוכנה פיקסלית -מנגה סטודיו
מאוד בסיסי, בלי מעברים ושקיפויות
אלא קו שחור עבה, ומילוי צבעים.
בעיקרון זו עבודה שיכולה להיות מבוצעת גם באילוסטרייטור,
אבל יותר נוח לי במנגה,
הבעיה שלי תמיד בעקיבה חיה באילוסטרייטור - שהוא משנה את הקווים, מחליק, עושה שפיצים וכו'
ועדיין לא הצלחתי להפוך לווקטורי בצורה מדוייקת ממש,
יש לכם המלתות?
אולי תוכנה אחרת ולא אילוסטרייטור?

• הוסף לסימניות
יש המון הגדרות בעקיבה חיה וצריך לעבוד נכון.
להגיע לתוצאת מקור לא נראה לי שיהיה אפשר אא"כ מדובר בקובץ בעל רזולוציה גבוהה מאוד מאוד!

• הוסף לסימניות
את יכולה להגדיר לו דיוק עד לרמת הפיקסל.
אבל -
זה בד"כ עובד מעולה בשחור או בצבע אחר אחיד.
ברגע שמעורבים כמה צבעים זה לצד זה - מאוד מאוד קשה לתוכנה להפריד ביניהם בצורה יעילה.
אם יש מעברי צבעים ולא צבע חלק - עוד יותר מסובך.
מנסיון - זה בד"כ לא יעבוד.
מה שאני ממליצה זה לצייר רק את הקוים, בשחור.
להפוך אותם לוקטור באילוס, ולבצע את שאר הצביעה באילוס.

• הוסף לסימניות
תודה על העיצה,
אני שמחה לשמוע שאפשר, כי במקרה זה מספיק לי הקוים
אני אכן אעשה כך, אצייר רק קוים שחורים במנגה, ואמלא שטחים באילוס'
ומזמן אני שואלת את עצמי האם יש הגדרות מסוימות לעקיבה מדויקת
או שזה משתנה בכל תמונה וצריך לשחק עם זה?
כל פעם אני משחקת עם זה, אבל מעניין אותי אם יש הגרות מדויקות במספרים

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שיש.
את פשוט צריכה לבדוק מה נותן לך את התוצאה הכי טובה עבורך.
תלוי בצורת האיור, קוים ישרים או עגולים למשל, רמת הפירוט והדיוק שדרושה לך וכו'
הצלוחעס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה