כללי איך הופכים קובץ PDF מתצוגת עמוד עמוד לתצוגת SPREAD?

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ שסגור בPDF עמוד אחרי עמוד, ואני מעונינת להפוך אותו שיהיה סגור זוגות עמודים, איך אני עושה את זה?

• הוסף לסימניות
שיהיה סגור כ spread אי-אפשר, צריך לעשות זאת בעת הייצוא מאינדיזיין.
מה שכן אפשר לעשות זה לשנות את התצוגה, שיציג את 2 העמודים ביחד (בלי חיבור ביניהם, וזה אומר שאפשר גם לשלוח לדפוס קובץ כזה).
עושים זאת בהגדרות התצוגה, ואם רוצים שהקובץ ייפתח כך כברירת מחדל, עושים זאת באקרובט פרו בתפריט File, properities שם בוחרים intial view, ואז ב page layout בוחרים ב two-up, cover page
(אני אומר זאת מהזיכרון, אני מקוה שאני זוכר נכון את המלים שכתובות שם)

• הוסף לסימניות
אפשר!

CTRL+D בלשונית Initial View בתפריט Page Layout ישנם כמה אפשרויות וביניהם שיהיו עמודים צמודים עם או בלי כריכה.

אגב, אני אוטומטי לאחר שמיצא/שומר PDF, אני לוחץ CTRL+D בתפריט השלישי (3 טאבים) Fit Page שיראה את כל העמוד מבלי שיצרך לגלול.

• הוסף לסימניות
מושיקו, מה שאמרת זה בעצם מה שאני אמרתי.
כשאמרתי שאי-אפשר התכוונתי שאי אפשר שכפולת העמודים תהיה על גליון אחת, מה שכן אפשר בעת הייצוא מאינדיזיין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה