כללי איך הופכים תמונה לקובץ וקטורי בקורל

• הוסף לסימניות
מי שיכול לעזור אודה לו מאוד
(אם אפשר לפרט בדיוק איך)
תודה מראש
דודו10

• הוסף לסימניות
בקורל מגירסה 12 (דומני) ומעלה, באמצעות הקלקה ימנית על התמונה - "טרייס ביטמפ".
בתיבת הפעולה ניתן לבחור את האופציה המתאימה לסוג הפלט המבוקש.

• הוסף לסימניות
תודה ענקית!!!!!!!!!!!!
עזרת לי מאוד

דודו10

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;393403:
אוף, הרשל'ה רציני, לא כיף :(

..רוצה לדעת כמה רציני?
אני עוד זוכר את הימים שהתקנתי את "אדובי סטרים ליין", מדיסקט פלופי...
ואתה צריך להיות ממש זקן, בשביל לדעת מה זה אומר :p

• הוסף לסימניות
למה להשמיץ?
כבר מגירסאות קודמות בהרבה אפשר לפתוח קורל טרייס...
(לפחות מ-9 אני יודעת)

• הוסף לסימניות
ותמיד,

אני מחזיק לך אצבעות במשימת ניטרול הרצינות של הרשלה...

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך עושים את זה באילוסטריטור???????.

תודה מראש
דודו10

• הוסף לסימניות
מצאתי
אובייקט\עקיבה חיה\יצירה

תודה ענקית לכל העוזרים!!!!!!!!!!!!!!!!!

יו"ט

דודו10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה