כללי איך הופכים תמונה לקובץ וקטורי?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
האם יש דרך לעשות את זה?

יש לי איזושהי דרך לעשות את זה, אבל זה מסובך וארוך, והופך תמונה צבעונית לשחור לבן, ועוד כמה חסרונות רציניים.

למישהו יש פיתרון פשוט יותר?

• הוסף לסימניות
בקורל יש לך את קורל טרייס.
ובאילוסטרייטר, משהו כמו טרייס לייף.

• הוסף לסימניות
תעלה את התמונה לפה, אנסה לראות מה שאפשר לעשות לך.

• הוסף לסימניות
מה זה טרייס לייף? זה הרחבה לאילוס', או שזה בתוכו כבר? אם זה בתוכו, אנא תראה לי איך אני מגיע לשם.

לא מדובר על תמונה אחת, אלא על הרבה תמונות.

• הוסף לסימניות
סתם שאלה, בלי לצפות לתגובה.
למה אתה חייב לעשות הרבה תמונות לוקטורי, מה תרוויח מכך, חוץ מכובד משקל ענק על הקובץ?

• הוסף לסימניות
באילוסטרייטור -
לבחור את האובייקט הרצוי ואז לפתוח תחת Object
יש קטגורי'ה שנקראת Live Trace לבחור את האפשרות Options ונפתח חלון מיוחד
יש שם הרבה אופציות לשחק, כמו חדות הזויות, מס' צבעים, דיוק של הקו, ועוד.
יש דברים שיוצאים ממש מעולים, ויש כאלה שלא...

היתרון, באלה שכן יוצאים טוב, שאפשר להגדיל לאיזה גודל שרוצים בלי להתפקסל (עשיתי את זה ללוגו שהי'ה לי בפוטושופ, והפכתי לוקטורי)

זה רק מcs2 ומעלה.

אחרי שמרוצים מהתוצאה אפשר לעשות לזה Expand ולהמשיך לשחק עם זה, למחוק חלקים, לשנות צבעים, כמו כל אובייקט וקטורי אחר.

• הוסף לסימניות
טוב, מצאתי את זה. אני אנסה לעבוד עם זה, ואחזור לכאן אחר כך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה