כללי איך הטקסט יותר מסודר...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• א.jpg
    KB 522.9 · צפיות: 13
  • ב.jpg
    KB 482.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
בעיני השני טוב יותר.
אבל אולי אפשר טיפה להגדיל את הכתב, או שזה משבש את השורות?

• הוסף לסימניות
הציור ממש יפה
הפונט והטיפוגרפיה ממש גרועים

• הוסף לסימניות
הסגנון של השני רק הכתב נראה תקוע על הציור היפה, כדאי למקם אותו שלא יפגום

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ג.jpg
    KB 458 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
עדיין טיפוגרפיה ופונט מאד מאד גרועים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1879391:
עדיין טיפוגרפיה ופונט מאד מאד גרועים

את הפונט אני מאוד אהבתי.
בכל אופן על איזה כיוון אתה חושב.
אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
אני בהחלט חושב, שמעבר לפונט שזה ענין של טעם, ובעיני הוא די מוצא חן,
הטיפוגרפיה טעונה שיפור רב כפי שציין אברהם.
הרווחים בין המלים בחלק מהשורות, ממש גדולים מדי, לא נעימים לעין ומקשים על רצף הקריאה. [בעיקר הקטע השלישי הצר, אבל לא רק.]

• הוסף לסימניות
הפונט זה לא רק עניין של טעם.
הפונט הזה נחמד, אך הוא לא מיועד לגושי טקסט ארוכים, ולכן במקרה הזה הוא גרוע.
אפשר להשתמש בו למשל לכותרת, ואז זה עניין של טעם.

הטיפוגרפיה גרועה כי יש רווחים גדולים בין מילים, למשל בין המילה 'מאוחרת' למילה 'נכנס' יכול לעבור סמיטריילר

אולי אני נשמע ביקורתי אך אני כותב את זה בשבילך ולטובת היצירה שלך
האיור מדהים וחבל להרוס אותו בטיפוגרפיה גרועה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה