איך היא הגיעה לפה?!

• הוסף לסימניות
כל כך קר ש..
איך קורים דברים כאלה?
רק בימים של גשם זה יכול לקרות, כשיש ערפל.
יש פה מסגרת קומיקס, שהיתה אמורה להצטייר בתוכה סקיצה,
של כנענים, יהודים, אווזים, משוגעים ושאר ירקות -
ולא יודעת..
אין לי מושג, איך פתאום צצה כאן גברת עצומת עיניים, ועץ, וכוכבים..
מישהו יודע?..
:):):)

• הוסף לסימניות
איזה באביק! (מילה שלמדתי השבוע מהבת שלי)
מסכימה לי אותה למתנה? (מתנה במלעיל כמובן)

• הוסף לסימניות
בלי חר----טות
נגעתי בא----דום
נגעתי בל-----בן
נגעתי בקו-----מיקס

• הוסף לסימניות
איזו נוגעת ללב!
נראית כמו מאיזו אגדה על קוטפת הכוכבים

• הוסף לסימניות
איזה חמודה...
אבל למה הגוף ארוך והרגלים קצרות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירהsh;2352851:
איזה חמודה...
אבל למה הגוף ארוך והרגלים קצרות?

אתש ואלת אותי?
אני התכוונתי שהיא תהיה פה בכלל?
היא הגיעה, צנחה! מסתירה לי את כל הדף!

• הוסף לסימניות
נראה לי שביום קודר כזה פשוט לא התחשק לך לעשות כלום מהמטלות.... רק לשבת בעיניים עצומות ולדמיין דמיונות, ממש כמו ילדה קטנה שאין לה עול ודאגות..... וזה מה שיצא!

• הוסף לסימניות
חשבתי שרק אצלי צצים פתאום כל מיני אורחים נחמדים על הקנווס....
זה קורה בעיקר כשעדיין הציור לא התבשל לך לגמרי. לא?
אבל מ'כפת לך, עוד חמודה לאוסף.
תפתחי כבר עמוד חדש...

• הוסף לסימניות
נראה לי נחתה מאחד הכוכבים שבעץ...
אה, גם הם צצו פתאום...

נרדמת באמצע הציור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה