דרוש מידע איך היה יעיל לנקות דשא סינטטי?

• הוסף לסימניות
אשמח לכל מידע איזה מכשיר יעיל וטוב לניקיון דשא סינטטי,
מתכוונת ללכלוך של עלים שנשרו, לכלוכים קטנים מהשכנים, אבני חצץ פצפונות
שואב אבק? מפוח? מכשיר אחר?

• הוסף לסימניות
שואב אבק יהרס...מפוח עובד טוב יותר

• הוסף לסימניות
יש לי מכשיר שהוא בעצם שואב ומנקה דשא סינטטי
כזה דבר
1722358432782.png

מוצלח מאד זה גם מרים ומסרק את הדשא

• הוסף לסימניות
מפוח מנקה הכי טוב
אבל מחריש אוזנים...

• הוסף לסימניות
אני מנקה עם דייסון. במרפסת. השאלה באיזה גודל הדשא שלך. אצלי זה 10 מ״ר. מנקה כל יום כך שלא מצטבר הרבה לכלוך.

• הוסף לסימניות
זה מכונה לניקוי דשא
עולה בין 700-900
יש גם יותר זולים אבל זה עם פחות כח

• הוסף לסימניות
אני גם מצטרף להמלצה הרותחת על מסרק דשא
יש לי דשא ענק והייתי מבזבז פעם בחודש את כל הכוחות שלי לגרוף את הלכלוך עם מטאטא רחוב וכף אשפה
ומאז שקניתי את המכשיר [549 ש''ח] החיים השתפרו בלי היכר
20 דקות והדשא חדשששש לחלוטין.
אם אתם הירושלים אשמח לתת לכם לניסיון
אני יודע כמה מתסכל עם מטאטא ושואב.

• הוסף לסימניות
אני גם מצטרף להמלצה הרותחת על מסרק דשא
יש לי דשא ענק והייתי מבזבז פעם בחודש את כל הכוחות שלי לגרוף את הלכלוך עם מטאטא רחוב וכף אשפה
ומאז שקניתי את המכשיר [549 ש''ח] החיים השתפרו בלי היכר
20 דקות והדשא חדשששש לחלוטין.
אם אתם הירושלים אשמח לתת לכם לניסיון
אני יודע כמה מתסכל עם מטאטא ושואב.

תוכל לבדוק לי מה השם של החברה והדגם שיש לך?
תודה

• הוסף לסימניות
כאן יש לכם סקירה ביוטיוב על הדגם הנוכחי [דומה מאוד לשלי רק שהחדש יותר חזק השקית איסוף והעוד כמה דברים קטנים]

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם אתה עדין מרוצה?
לא ממש
קניתי מכשיר כזה נוסף והוא ממש קוצר לי את הדשא...
אני עושה עם צינור מים...
חושבת לעבור לצינור מים בלחץ שמתאים לדשא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה