איך הייתם מנסחים את השורה הבאה?

• הוסף לסימניות
מצאתי את עצמי כותב את המשפט הבא אבל אני לא מסוגל לשוב ולהסתכל עליו,
ככה זה אחרי שאני כותב משהו..
אני פשוט לא מסוגל להביט בו אפילו לא לכיון שלו.
אז תעשו טובה...
איך הייתם מנסחים אותו?

הקטע:
המכונית גמעה את המרחק בנחת. לא שהייתה להם הרבה ברירה בכביש צולע שאיבד את הכינוי כביש מהיר כבר לפני העבודות שהתחדשו בו לאחרונה והאטו את הקצב עוד יותר.

עזרה מישו?

• הוסף לסימניות
המכונית גמעה את המרחק בנחת. לא שהייתה לה הרבה ברירה. בכביש כה צולע, שאיבד את הכינוי 'כביש מהיר' כבר לפני העבודות שהתחדשו בו לאחרונה והאטו את הקצב עוד יותר, יותר מקשה ליסוע במהירות סבירה.

וכדומה.
(זה מה שהיה לי לשעות דמדומי הבוקר, מצטער)

• הוסף לסימניות
הקטע:
המכונית גמעה את המרחק בנחת. לא שהייתה להם הרבה ברירה בכביש צולע שאיבד את הכינוי כביש מהיר כבר לפני העבודות שהתחדשו בו לאחרונה והאטו את הקצב עוד יותר.

עזרה מישו?
המכונית גמעה את המרחק בנחת. לא שהייתה להם הרבה ברירה, בכביש הצולע שאיבד את הכינוי אוטוסטדרה עוד קודם שהתחדשו בו העבודות והאטו את הקצב עוד יותר.

המכונית גמעה את המרחק בנחת. לא שהייתה למישהו ברירה בכביש הצולע הזה שגם בלי העבודות שהתחדשו בו לאחרונה והאטו עוד יותר את קצב הנסיעה איבד את הכינוי כביש מהיר.

השנקל שלי, ובלי ההקשר

• הוסף לסימניות
המכונית התקדמה בנחת. לא שהייתה לה ברירה. הכביש איבד את הכינוי ''כביש מהיר'' עוד לפני שהעבודות שהתחדשו בו, האטו את הקצב אפילו יותר.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תכתוב איזה רכב ואיזה כביש, אני שולח גרר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה