איך הייתם משפרים את זה יותר?

• הוסף לסימניות
בית ביער.jpg

• הוסף לסימניות
יפיפה!
בשעות היום החלונות כהים, אם אתה רוצה חלונות כמו מראה, הן צריכות להראות את הצבע שבחוץ.
(נראה לי שהן בהירות מדי באיור)הערה ממש ב"קטנה"
הכל מקסים מקסים!

• הוסף לסימניות
יפיפה!
בשעות היום החלונות כהים, אם אתה רוצה חלונות כמו מראה, הן צריכות להראות את הצבע שבחוץ.
(נראה לי שהן בהירות מדי באיור)הערה ממש ב"קטנה"
הכל מקסים מקסים!
לוקח לצומת ליבי תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מקסים.
א: אם חלק מהאיור עם קונטור, כלומר קו שחור תוחם - זה חייב להיות מושפע על האיור כולו. לא תמיד, אך בדרך כלל. למשל השביל שמגיע עד אלינו - הוא בסגנון מברשת מרוח כזה, אך גדר האבנים מוגדרת ותחומה עם קו שחור חד.
ב: השתדל להמנע מקווים אופקיים מוחלטים או אופקיים ככל האפשר. לא שזה לא נכון במסגרת הפרספקטיבה, אך גג המבואה הוא פשוט קו שחור אחד מה שקצת לא מחמיא בעין.
עוד כמה דברים אבל, נחמד. תמשיך.

• הוסף לסימניות
מקסים.
א: אם חלק מהאיור עם קונטור, כלומר קו שחור תוחם - זה חייב להיות מושפע על האיור כולו. לא תמיד, אך בדרך כלל. למשל השביל שמגיע עד אלינו - הוא בסגנון מברשת מרוח כזה, אך גדר האבנים מוגדרת ותחומה עם קו שחור חד.
ב: השתדל להמנע מקווים אופקיים מוחלטים או אופקיים ככל האפשר. לא שזה לא נכון במסגרת הפרספקטיבה, אך גג המבואה הוא פשוט קו שחור אחד מה שקצת לא מחמיא בעין.
עוד כמה דברים אבל, נחמד. תמשיך.

לגבי ב' אני דווקא אוהב את הסגנון הזה למרות שקצת הגזמתי הייתי צריך לעשות את זה במינון, צודק! תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר לתקן על צביעה טקסטורה וכו'
אבל כל עוד גם אני לא חזק בזה בה לא נדבר...
רק מה שכן מה שקצת לא ברור לי בציור
לטירה הזו יש שער שמפנה לשביל ש נסתם בחומה ללא שער...
ומה שמעניין שלמרות זאת האישה חורגת מהשבילים המסובבים את הטירה ופונה ישירות לכיוון החומה שאין שער...
לא נירא לי שבגיל שלה כדי לטפס..

• הוסף לסימניות
אפשר לתקן על צביעה טקסטורה וכו'
אבל כל עוד גם אני לא חזק בזה בה לא נדבר...
רק מה שכן מה שקצת לא ברור לי בציור
לטירה הזו יש שער שמפנה לשביל ש נסתם בחומה ללא שער...
ומה שמעניין שלמרות זאת האישה חורגת מהשבילים המסובבים את הטירה ופונה ישירות לכיוון החומה שאין שער...
לא נירא לי שבגיל שלה כדי לטפס..
במקור היא בכלל מה FBI הוא פשוט מוסווה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה