כללי איך הייתם משפרים את זה?

• הוסף לסימניות
עלון שבת שאני עורך
הוא ערוך בכלים קצת פרימיטיביים, בעיה של תקציב ורצון לא לגזול
אם יש לכם משהו להגיד, להעיר, בכיף

• הוסף לסימניות
הפונט של הכותרת - דחוף להחליף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את הטקסטים הגדולים (השחור על רקע לבן) תהפוך ל2 או 3 טורים, ככה מאד מעייף לקרא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י again;890310:
את הטקסטים הגדולים (השחור על רקע לבן) תהפוך ל2 או 3 טורים, ככה מאד מעייף לקרא.

תודה אני אנסה

נכתב ע"י גרף הול;890300:
למה שתרצה, רק לא זה
[אני לא יודע איזה פונטים יש לך]

תגיד לי איזה פונט נראה לך ואני אחפש אותו..
למרות, שיש לי חיבה לפונטים אשכנזים כאלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;890315:
למרות, שיש לי חיבה לפונטים אשכנזים כאלה
תנסה ליבורנה

• הוסף לסימניות
בעמוד השני, הטקסט על הרקע תכלת, אין לו אוויר מלמעלה, כדאי להוריד אותו מעט, וכדאי לבדוק איפה עוד אפשר לאוורר.

• הוסף לסימניות
דווקא אני אוהב את הכותרת
ובכלל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שער;890334:
בעמוד השני, הטקסט על הרקע תכלת, אין לו אוויר מלמעלה, כדאי להוריד אותו מעט, וכדאי לבדוק איפה עוד אפשר לאוורר.
תודה, הארת את עיני
נכתב ע"י ליבי עיצוב;890328:
תנסה ליבורנה
אין לי לצערי, למרות שהוא מוצא חן בעיני ו,אני מבין את הבעיתיות של הפונט בו השתמשתי, שאגב הוא כן מתאים לניקוד ולטעמים
נכתב ע"י Shia;890336:
דווקא אני אוהב את הכותרת
ובכלל...
תודה, זה מעודד...

• הוסף לסימניות
תנסה טולדו/ספרדי ודומיהם

• הוסף לסימניות
זה גוטמן טולדו

נכתב ע"י BlueRay;890340:
תנסה טולדו/ספרדי ודומיהם
נראה לכם בכיוון?

• הוסף לסימניות
כן, זה אחלה.
עכשיו תשנה גם את הפונט של ההודעה למטה... (שיהיה כמו שאר הטקסט)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;890476:
כן, זה אחלה.
עכשיו תשנה גם את הפונט של ההודעה למטה... (שיהיה כמו שאר הטקסט)
רציתי שיהיה איזה בידול, ולכן שיניתי את הפונט..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה