דרוש מידע איך הכי זול/משתלם לעשות מנוי ל"יתד"?

• הוסף לסימניות
אז הגיעו מים פה עד נפש והסוף מתרחק והולך והופך לנצנוץ דהוי אי שם במרחב.
החלט להביא תעסוקה הביתה בצורת מנוי לעיתון יומי.

איך הכי מומלץ לעשות מנוי ליתד נאמן? וכמה זה בכלל עולה? זכורני מילדותי... שיש להם מבצעי גיוס מנויים עם הגרלות או מתנות והפחתה בדמי המנוי.
מישהו מכיר עכשיו איזה מבצע שם? הורים שלי מנויים, אם זה עוזר.
תודה למסייעים

• הוסף לסימניות
עולה 70 לחודש. אחרי חצי שנה הם מעלים את זה ל90. אז פשוט מתקשרים כל חצי שנה ומבקשים את המחיר הנמוך...
אפשר לעשות מנוי רק ל"קטיפה" וזה עולה 35 לחודש.
אם יום אחד העיתון לא הגיע/מישהו גנב אותו וכדומה, אפשר להתקשר אליהם ולבקש, ובאותו יום בצהריים מגיע עיתון חדש!

• הוסף לסימניות
כל כמה זמן יוצא קטיפה וכמה עולה בחנות כדי שנדע את ההבדל למנויים
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת -
איך אתם מתמודדים עם כמויות הגניזה?
ובאותו הקשר-חוץ מאשר במוספים, יש מדורים שתכליתם העברת דברי תורה? הכוונה לא לאיזכורים פה ושם כדרך שכותבים בהספדים או בטורי דעה, אלה כתבה/טור שתכליתו לימוד תורה.

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת -
איך אתם מתמודדים עם כמויות הגניזה?
ובאותו הקשר-חוץ מאשר במוספים, יש מדורים שתכליתם העברת דברי תורה? הכוונה לא לאיזכורים פה ושם כדרך שכותבים בהספדים או בטורי דעה, אלה כתבה/טור שתכליתו לימוד תורה.
חוץ ממוספי הקודש, דעת הרבה מהפוסקים וביניהם הרב אלישיב שהעיתונים אינם צריכים גניזה.

• הוסף לסימניות
ביתד אני מרגיש ששווה כל שקל.
יש דברים מעניינים הן לאשה, והן לבעל.
וגם לפוליטקאים הקטנים יש מקום, והעיקר שהכל ע"פ דעת תורה.
קשה לתאר במילים, כמה עזרה חינוכית יש שבחור קורא דברי השקפה של מרן הגרי"ג שליט"א.

• הוסף לסימניות
ביתד אני מרגיש ששווה כל שקל.
יש דברים מעניינים הן לאשה, והן לבעל.
וגם לפוליטקאים הקטנים יש מקום, והעיקר שהכל ע"פ דעת תורה.
קשה לתאר במילים, כמה עזרה חינוכית יש שבחור קורא דברי השקפה של מרן הגרי"ג שליט"א.
תודה. מעודד... התחושה שלי היא שזה מעשה של פשרה. אם אפשר למצוא בזה גם צד לשבח יש בזה הקלה.

• הוסף לסימניות
אנחנו נהנים יתד לשבת
והבחורים מהישיבות (קטנות) מאד נהנים ונכנס להם גם בדלת האחורית כל מיני שיחות ממשגיחים
שלא יודע אם זה היה בבית המדרש הם היו מקשיבים.
כששאלתי את אחד מרבותי הוא אמר לי, הילדים שלך לא טמבלים, הם הרי יודעים מי זה ביבי ושמחר יש בחירות,
אז כדאי שהמידע והסקרנות יסופקו בדרך כשירה ולא בדרכים עוקפות.
פעם אחרת הוא אמר לי: עדיף שהילד שלך יקרא בעצמו את היתד מאשר שהכתב בקו הנייעס יקריא לו את זה...

• הוסף לסימניות
ביתד, כל עמוד שצריך גניזה כתוב למטה באדום
או שכשגומרים לקרוא, מביאים לשכן/שכנה שרוצה, ואז הגניזה עליו...
גם הוא נהנה מעיתון בחינם, וגם אני נהנה מ-אי תשלום חודשי למתקן הגניזה השכונתי :)

• הוסף לסימניות
או שכשגומרים לקרוא, מביאים לשכן/שכנה שרוצה, ואז הגניזה עליו...
גם הוא נהנה מעיתון בחינם, וגם אני נהנה מ-אי תשלום חודשי למתקן הגניזה השכונתי :)
כן, אבל אצלי הוא אח"כ בא להחזיר. כי הוא שונא מתנות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה